Първоаприлскo: истина или шега?

Здравейте мили мои :)
Чудех се каква шегичка да ви измисля по повод днешния първи април и накрая реших. Ще ви споделя две новинки, едната от които е по-вярна от другата и ще ви оставя да гадаете коя е тя.
Та, първо вече си е е пролет, стана топличко навън, разхвърляхме зимните палта и извадихме късите поли. По тоя повод аз твърдо реших да се стегна и да вляза във форма. Така де, срамота е младо момиче като мен да се разнася като купичка желе насам натам. При това желе, качено на високи токчета, къса пола и чорапогащник на точки.
 Второ и без връзка с горното - избраха ме за дизайнер в един екип на творец който много уважавам - Beccy. Представяте ли си - мен, дето оцветявам по-зле и от шест (добре де, почти седем) годишния си син. И това ако не е шегичка, тогава незнам кое е... 
За да илюстрирам горните две твърдения ви представям: картичка
Кое викате е истината и кое лъжата?
Преди време в Картишока ви разказах за Beccy и нейното много гостоприемно местенце. Аз обичам честичко да се навъртам там - винаги има какво ново да науча от урочетата, които прави или пък да си харесам някой нов красив печат от многото безплатни. Следващите 6 месеца ще ме срещате честичко там в компанията на още няколко много забавни дами.  Ще се радвам ако се сблъскаме някъде из предизвикателствата в сайта.
Сладура, който краси горната картичка е от новата колекция дигитални печати на Beccy които ще видите в най-скоро време в нейния магазин. Аз много се забавлявах докато го правих. А надписа ми подхожда идеално :) не мислите ли?
И да знаете - твърдо вярвам, че кръга също е форма.
И желето също!

Коментари

  1. Кат, ЧЕСТИТО! А относно формите - колкото по-разнообразни, толкова по-добре....

    ОтговорИзтриване
  2. Card is so cute my shape also.

    ОтговорИзтриване
  3. Честито, Кати! Радвам се, че вече си член на екип, които харесваш! На мен ми харесва мишока - пък и човек се учи докато е жив, нали така!

    ОтговорИзтриване
  4. БРАВОООООО, Кат! Машина си! Много се радвам, че си член на ДТ на автор, когото уважаваш и чиито картинки ползваш и много се надявам това да не е лъжата. :P Ще се радвам да видя още проекти с тези забавни сладури, нали знаеш, че си падам по закачливите картишоци. <3 :))))

    ОтговорИзтриване
  5. Your card is very beautiful Kati.
    I love that colorcombination.

    Hugs,
    Your teamfriend,
    Carla

    ОтговорИзтриване
  6. So glad to be on the team with you and I love this card xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!