АТС-размяна "Усещане за жена"

Обикновено не се класирам за повечето игри, които се организират в фейсбук групата по различни поводи, най-вече защото трябва да се ходи до пощата, което на мен ми е много сложно като организация. В една от игрите обаче Плами ни даде достатъчно време - поводът е празника на жената, а условието е да направим между 2 и 12 картички, които после да си разменим. 
Аз стартирах с проби на многото ми нови печати на цветя, но после изведнъж ми просветна, че имам точния печат, който подхожда на темата. Ето го и него в три разновидности. Мисля той е една от тези покупки, които ще използвам доста честичко и за в бъдеще.



Коментари

  1. Кат, сори, ама пак въпрос изникна. :D Как си направила фона на лилавото АТС? :)
    Прекрасни са всички, но тези с красивата дама са много женствени и кокетни! :) Браво! Грейт джоб, дет е приказката. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дждижи, ако под лилавото АТС имаш предвид това с цветята - с акрилна сатен лилава боя на Марта Стюарт ( остатък от платната) и притисната с друг картон докато е още влажна боята. А ако питаш за шапките - там винаги се сещам да правя фон след като съм ударила вече печата, та почвам да мажа с дистрес мастилца разредени с вода и в случая докато са още влажни съм наръсила една ембосинг пудра дето е лилаво, но холограмна и съм го ембоснала.
      Надявам се ми разбра нескопосното обяснение :)

      Изтриване
  2. Very chic ATC's. Love the vintage theme.
    Wishing you a wonderful and relaxed weekend.
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    ОтговорИзтриване
  3. Всяка една е уникална! А за шапките нямам думи - аз съм повече от пристрастена към тях - не знаех, че е печат, още по-добре! А надриса "you are enough" говори сам за себе си. Благодаря ти, че се включи в моята размяна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!