вторник, 28 януари 2014 г.

Скритите влюбени.

Днес денят започна толкова приятно - озовах се сред екипа на новите Картичкофеи. Това е голяма чест за мен, която приемам с цялото си сърце и се надявам музата винаги да ме подкрепя в това начинание. Картичкофурии е много любимо мое местенце, което винаги успява да ме вдъхнови и стимулира да опитвам нови и нови неща. Ако следите редовно блога, значи знаете, че съм първа китка в повечето случаи, затова едва ли ще ви изненадам с днешната картичка.
 Разбира се, че е телескопична картичка, първата ми такава, специално за Петя и нейното предизвикателство.
 Посветена е на любовта - скрих прегърнатите влюбени във втория кръг, така че да ги видят само очите за които е предназначена картичката. За другите тя ще остане едно бледо лилаво сърчице в кръгчета.
А сега запретнете ръкави и измислете и вие нещо подобно - в Картишока съм обяснила подробно как се прави и ще се уверите, че е фасулска работа, за която не се изискват нито специални шаблони, нито кой знае какви умения. Изненадайте приятно някого :)
Предизвикателства/Challenges:  

6 коментара:

 1. Beautiful design! Thanks so much for playing along at CCCB!

  ОтговорИзтриване
 2. This is so cute!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря, че се включи в моето предизвикателство! Картичката е много хубава и се надявам да донесе много приятна изненада на притежателите си! Благодаря и за урочето!

  ОтговорИзтриване
 4. Very pretty.

  Thanks for joining us at Eureka Stamps this week.

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...