За книгите и разделителите.


В петък вечер седнах да правя картички. Имах поръчки за няколко момичешки картички, а отделно изоставам тотално с коледните такива. Разхвърлях какви ли не материали, седях и гледах тъпо в продължение на 10 минути и след като не ми дойде никаква по-оригинална идея, се отказах. Лесно беше да сглобя стандартна картичка - основа+хартия+картинка+панделка (дантела)+цвете+копче, но определено не ми се правеше такава. Затова зарязах всичко и си взех книжката и пакетче семки и се свих на дивана. Голям кеф. 
 Прочетох половината книга преди Ева да изреве от спалнята за "оче мако" и " мамо гуш", така че се наложи да я затворя и да тичам към нея. Огледах се за поредната салфетка, листче или каквото и да е с което да си отбележа и за пореден път се плеснах по тиквата - къде са красивите ми разделители?
Ето, днес ви ги показвам. Гледах да са по-простички и удобни за пъхане в книжка, само малко панделка и цветенце, които да се показват отгоре над книжката. Сега като ги гледам установявам, че не съм направила ни един мъжки, но ще компенсирам в скоро време със сигурност. Защото и мъжете четат хартиени книги... поне малките мъже вкъщи :)
 
 
 
 
 
 


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Ох, много харесвам такива "атрибути"! Много са нежни и топли всичките, но най-много харесах този с петолинията и силуета на роза.

    ОтговорИзтриване
  2. I love your pretty bookmarks! Beautiful assortment. My favourite is the one with the music. Thanks so much for playing along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Fabulous bookmarls. lovely design and wonderful elements - your lace is just gorgeous!!

    Thanks so much for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!