За Дядо Коледа.


Нека поне околко Коледа бъдем малко по-добри, по-щедри, по-мислещи за другите отколкото за себе си! 
 Все клишета, изтъркани от смисъл и повтаряни всяка година декември месец. На което други хора отговарят също така с клишета - защо пък да е само в един ден, трябва да важи за цяла година и тн.... 
Когато наскоро дискутрирахме с приятели вечния въпрос Има ли дядо Коледа? и какво да отговорим на децата си когато ни питат, аз бях единствената, която смята че отговорът не е еднозначен. Да, не вярвам че някъде има дебел старец с червен костюм, бяла брада и голяма шейна, но вярвам, че той олицетворява именно това човешко желание - поне веднъж в годината да сме по-щедри и повече даряващи отколкото получаващи. 
Със всичко това исках да ви кажа, че когато прочетох за инициативата на Картичкофурии да покрепят благотворителния базар:
реших на всяка цена да се включа. Единствените ми две големи притеснения бяха, че 
1. Няма да успея да направя това количество, което искам.
2. Моите картички няма да са продаваеми - далеч са от масовия вкус. 


Въпреки всичко запретнах ръкави и докарах бройката до 20. В петък ги занесох в магазинчето на Наборсата, които са поели ангажимента да сътрудничат с логистиката. 
 
Тук ви показвам някои от картичките, макар че се постарах колекцията да съдържа всякакви - и детски и мъжки и за рожден ден и за Коледа и тн.
 

Дано инициативата да има успех, защото каузата си заслужава!


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. What a beautiful selection of bright and cheery creations . They will be appreciated I am sure . Thanks for sharing all on Kraftyhands Challenge Blog

    ОтговорИзтриване
  2. Кат, страхотно е че си приела благотворителната идея с толкова ентусиазъм. Много ми харесва ангелската коледна картичка - точно тя е за моето предизвикателство, но не си ми показала украсената вътрешност. Все пак съм сигурна (или поне се надявам) че фурия като теб ще се включи отново. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тече, ми щото съм шматка разсеяна и съм забравила да кача и вътрешната част на картичката. Ще се поправя.

      Изтриване
  3. Браво на теб! Истинска фурия си. Аз още и една не съм направила, но съм започнала. Чудесна интерпретация на твоята тема.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!