За принцесите и замъците.


Ето я моята принцеса Ева - на 3 октомври стана на цели 2 години. За това кратко време косата и порасна три пъти, научи се да ходи и бърбори безкрай, да скача с двата крака, да си слага от червилото на мама и да не излиза без чанта и гердан.
Успя и в нещо друго - да се сдобие със собствен замък. Той не е от тухли и стъкло, не са го правили прочути строители и архитекти. Той е вълшебен замък, сигурно място, тайно скривалище в което лошите неща нямат място. Изграден е от любовта на семейството и, споен е с усмивките на околните и е пълен с щастие. Защото това мъничко момиченце е толкова слънчево, лъчезарно и винаги усмихнато, че в отговор получава удвоено количество обич от познати и непознати хора. Пожелаваме си да е жива и здрава и все такава прекрасна и обичана. Честит рожден ден, Принцесо ЕВА!

Това е набързо сътворената от мама картичка за Еви.
 
А това е картичката на батко - в розово и лилаво като за прелестно сестриче.



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Кат, да ти е жива и здрава малката принцеса! <3 Сладкия нахилен рус бонбон! <3 Да бъде много обичана и винаги обградена с толкова много усмивки! :-* Страхотни картички на мама и бати Марти! :-*

    ОтговорИзтриване
  2. Чуден замък за малката Ева и страхотен екип с Марти. Катричките ви са разкошни, нямате стигане!

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е жива и здрава принцесата Кати! Пожелавам ви на цялото семейство много щастие, радост , мир и любов! И да сте все така усмихнати всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Adorable cards!! Such sweet images!!

    Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

    hugs...
    Melissa

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!