Рози

 

Наминавам в петък следобед да ви метна една изчистена картичка, в която най-важното е печата.Има още доста да се желае от оцветяването му, но нямах търпение да ви се похваля. Той е част от една голяма серия красиви и много трудни за работа печати /сега разбирам защо толкова евтино си ги намирам в ebay). Много ми харесват всичките, но ще трябва да се поупражнявам повече с тях.
Желая ви лек петъчен следобед - да се изнижат като секунди оставащите часове от работния ден и да дойде време за чаша червено вино с приятели.
 


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Великолепна картичка, Кати! Не зная какви усилия ти е коствало, но резултатът много ми харесва. Аз лично не виждам никакви кусури на оцветяването, много ефектно се е получило!

    ОтговорИзтриване
  2. Понякога и дефектът прави ефект, аз лично ако не знаех, че не ти се е получило, щях да си помисля, че си искала да постигнеш състарено полуизтрито изображение или нещо тип акварел. Розите са много красиви като форма и цветовете, които си избрала са много нежни и приятни за окото!

    ОтговорИзтриване
  3. Ха Кати и аз съм съгласна напълно с Софи.Много добре се е получило-състарено и почти изтрито.Надявам се да се включиш и в моето предизвикателство с картички които "не са станали":))))))))))) много ми харесват продължавай в същия дух.Аз също се уча да оцветявам така че няма да бъда много взискателна.:)))Гуш-гуш

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиви рози! И наистина впечатляващ ефект! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Присъединявам се към аплаузите - ефектът, който си постигнала с отпечатването е много артистичен.

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви сладурки - вярно е, че понякога дефекта се превръща в ефект. В случая понеже не можах да направя хубав отпечатък ( печата е 9/13 клинг и доста трудно се работи с него) се наложи да го дорисувам на места на ръка, но явно не се забелязва толкова, колкото на мен ми се струва.

    ОтговорИзтриване
  7. Gorgeous flowers. So soft and pretty. Thanks for playing along with the use a RUBBER OR CLEAR STAMP challenge with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog.

    ОтговорИзтриване
  8. beautiful roses such a lovely image and thank you for joining us at the Hobby House challenge
    Hugs Kate xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!