Калинка


Привет в късния неделен следобед от мен с една детска картичка, направена специално за предизвикателството на  Тони-Точица при Фуриите тази седмица. Харесвам шейкър картички, особено коледни такива - с белия снежец, който се сипе и навява мисли за студ и празници. Обаче на мен не ми се получават. По обичайната причина - твърде пипкави са за мен. Аз с такива връткави неща не се справям, но понеже една опаковка от нещо си се размяташе из нас, реших да я използвам в опит да направя такава картичка. Напълних я с точки, запетаи и звездички ( имам си нов пън звездичка и известно време ще го виждате на всичко) и я украсих с малка сладка калинка. Опитах се да прикрия следите от нескопосаното ми лепене с малко цветно тиксо и още звездички. Толкоз. Определено не е моя вид картички.
 

Коментари

 1. What a great card, colorful and bright with the red and yellow. The 3D pouch holding all those pieces you punched out is really sweet.
  We like seeing your artwork thank you for posting your sweet project with us this week.
  Blessings
  Carole Robb Bisson
  Word Art Wednesday
  PS I joined your page, hope you will pop over to mine and join.

  ОтговорИзтриване
 2. Не е задължително да ги изпипваш. Този тип картички имат собствено очарование и според мен всичко изглежда добре. Харесват ми конфетките, които се търкалят в твоята, а калинката е много сладка. Също много ми хареса как си скрила неравностите с шарено тиксо - страхотна идея! Благодаря за съдействието,прекрасно написано, ти знаеш за какво :)

  ОтговорИзтриване
 3. Gorgeous shaker card, super cute ladybug and I love the warm colours.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamps Wednesday Challenge
  hugs
  Mandy xx

  ОтговорИзтриване
 4. Нали знаеш, че съм фен на изпипването :-). Като се вгледам виждам дефекта, обаче в първия момент реакцията ми беше "ех че сладко, шаренко, лятно и детско" тъй че мога да преглътна кривичкото :-)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!