Лилави истории и покупка от Икеа


Една непозната дама ме помоли тези дни да повторя за нея една от сватбените ми картички. И то държеше на същата цветова комбинация, която не ми е най-любима. Направих и картичката почти същата, но не се сдържах да я пробвам и в друг цветови вариант. Уви снимах я по тъмно, че бързах да я пъхна в плика и не се виждат толкова добре цветовете, но са тъмно лилаво и бледожълта ембосинг пудра. Хареса ми това съчетание - сравнително необичайно, но пък интересно, така че ще го повторя пак тия дни. 
Другото, което ви показвам днес е отново в лилаво, но тук това е избор на поръчителя - свърх капризния ми син. Аз направих портмонето за рождения ден на неговата любимка в градината Криси, а той лично си измисли картичката - оцвети си мацката с акварелни моливи и тънкописци ( Шми го светна за тази идея с тънкописците и детайлите) и я лепна на основата с цветя в лилаво. Напълнихме портмонето с разпечатани дигитални картинки за оцветяване, моливи и шарени хартийки "от на мама".
 
 

Много съм горда с него, признавам си. Справил се е по-добре отколкото аз бих го направила. Но както знаете, той си е професионалист. Да ви покажа какво прави в момента - надписите за добре дошли на децата в градината по случай първия учебен ден. Специална заръка от учителката му. Естествено използваните средства са основно дистрес мастила.
 
И като съм почнала да се хваля - нека да ви покажа и новия си шкаф. След прекараните 5,5 часа вчера в Икеа (от кафенце и закуска, през обяд, до следобеден сън за Евито) се сдобих с нов шкаф за моите боклуци. Не е кой знае каква прелест, но побира мнооооого неща, а и може да се надгражда. Каквко повече може да иска човек?

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Beautiful card! Love all of the embossing!

    Wow! He did an amazing job!! Fabulous work!!

    Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

    hugs...
    Melissa

    ОтговорИзтриване
  2. Да започна със сватбената картичка- много харесвам тази цветова комбинация-изключително елегантна, а ембосинга придава много нежност!
    Детето ти е уникално - всички знаем вече, идеи можем да черпим от него безкрай, и картичката и оцветяването му са уникални!
    И накрая - честитка - страхотна придобивка! Да я пълниш и надграждаш безброй пъти!;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!