Наслука на Софи и семейството и!

 

Една бърза и пъстра картичка (уви не успях да я снимам съвсем като хората), с която искам да пожелая Наслука!  на Софи по случай нейния нов дом в Мюнхен. Бях оцветила къщичката от няколко дена, и се чудех какво да я обкръжава ( номера с двете липи отпред май се изтърка вече), когато видях в магазина това тиксо на цветенца и ми се стори много подходящо за целта. Грабнах го с хищническа усмивка и веднага го накъсах на няколко криви и неравни лентички. Въпреки всичко, стана веселяшка картичка, с която се надявам да успея да усмихна Софи и семейството им. (Ако успея да се преборя с БГ пощите и да им пратя картичката де).  Предвид особената ми "слабост" към немския език, който чувам и чета ежедневно в офиса искрено се възхищавам на ентусиазма и желанието с което сте се завърнали в Германия. Където и да сте, важното е да се обичате и подкрепяте! 


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

 1. Супер сладка картичка, толкова много цветове и въпреки това някакси има симетрия, подреденост и изчистен стил- харесва ми! А номерът с тиксото е много оригинален и наистина впечатляващ. :) И няма нужда да се бориш с БГ пощи и немския език, може да ми я пратиш на адреса в Пловдив.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. еее супер :) може и там. Радвам се че ти е харесала.
   А с немския уви борбата е жестока и ежедневна :) вече дори се прежалих да го проговоря!

   Изтриване
 2. Супер сладка и готинка с тази гъбка! А за тиксото - напълно си те представям как си го грабнала! ;);)

  ОтговорИзтриване
 3. This has such an endearing image on it. The little toadstool house on watercolor paper with a worm in the roof. Cute!!!
  Thank you for taking time to post this beautiful artwork with us at WAW.
  Blessings,
  Carole Robb Bisson
  Word Art Wednesday

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!