понеделник, 2 септември 2013 г.

Цветя и цветове.


Имам си нов печат. Ей тоя тука, ъгълчето. Имам и още десетина нови де, но днес реших да пробвам този и съответно да му намеря най-добрата компания. Сетих се за лесничък фон с помощта на хартиено тиксо и наредих купчинките дистрес мастила. Това автоматично доведе до наплив на досадни конски мухи, разбирай Марти и Ева. Аз отдавна подозирам, че в тия дистреси има някакви наркотични средства и ще го докажа някой ден. То не може и на трима ни ръцете да са във всякакви нюанси без да има причина. Трябва да ви снимам да видите как онова дребно и усмихнато две годишно се хвърля на мастилото, отваря най-цапащото и почва да си намастиля печата, а после удря с все сила където намери - вече имаме дистреснат стол, маса, телевизор, паркет и тн. - всичко ни е "АРТ" - на цветенца. Лошото е, че обикновено в тия моменти прехласната по интелигентното ми отроче не се сещам да взема камерата ми бързам за парцала и мокрите кърпи. Виж, брат и си планира видео-изявите по-добре, както може да се убедите от Картишока. Той също изпробва техниката, но при първия му опит се наложи малко "ъпгрейд" и добавихме повечко цветове освен подбраните от него. Стана голяма мацаница, но ние си я харесваме, въпреки това.

Подбрахме цветовете на лятото - слънчеви, свежи, морски и цветни, така както го виждаме навън и в момента. Следващия опит ще е есенна палитра, няма как иначе...


Предизвикателства/Challenges:  

8 коментара:

 1. Хей сладури опасни сте!Ама какви красоти правите само.........пу да не ви е уроки:)))))

  ОтговорИзтриване
 2. Кате,както винаги цветуща в изказа и по не по-малко различен начин и в творчеството.Докара ми една усмивка на лицето която ще остане за целият ден.:)Усмихната седмица и на теб !

  ОтговорИзтриване
 3. Love your fabulous card, such pretty colours.

  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday challenge.

  luv
  Debby

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотно се справя вашият екип! :) И в интерес на истината втората картичка ми харесва повече! ;)
  Арт-дом! Какво по-хубаво от това, че и за без пари?! ;)

  ОтговорИзтриване
 5. not much white space but lovely colours

  Thanks for joining us this week
  Jen x
  "Less Is More"

  ОтговорИзтриване
 6. pretty and colourful...thanks for playing along with the OLW this week.

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...