Mojito time

 

Привет любими картичкофурии. Помислихте, че ще пропусна таз седмичното предизвикателство предвид кошмарната седмица, която изкарах в работата? Цели три дни не си пуснах компютъра и не се сещах за картички... но днес е събота, така че мога да се включа с едно алкохолно лятно изкушение. Открих мохитото едва това лято, но определено се нарежда сред челните места на 5-те алкохолни напитки, които консумирам. (бира, вино, водка, мартини, мохито). Обожавам мента и лимони така че нямаше как да не го харесам и него. Картичката, с която се опитвам да ви изкуша да го опитате е правена с дистрес мастилце, един два лично отгледани от мен лимона за украса, истинска сламка и нескопосан надпис с тънка четчица, че ме домързя да се пресегна да взема химикал... пък принтера беше чак в другата стая... 
Освен алхоколните занимания подготвих и един тефтер за Марти, но ще ви го споделя по-късно, както и разсъжденията ни за морското ни предизвикателство, което уважихте и ме направихме много щастлива, и мен и моя виден помощник Марти. 
Ще понапиша и няколко думи в Картишока за Началото или необходимото за начинаещи картичкофурии и ще се радвам ако и вие се включите там с коментари по темата, за да сме от полза на бъдещите творци. 
Толкова засега, отивам на пазар. Като споменах пазар, ако знаете с колко нови неща се сдобих последните няколко дни, а пусто още дори не съм ги изпробвала. Нищо - и утре е ден.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Very fun and Summer looking card! The burlap looks also great on the card! I love it! :)

    Thanks for joining us at the Simon Says Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, радвам се да те срещна!
    Благодаря ти, че се включи в моето предизвикатество и че отново не изневери на своя неповторим стил!
    Не съм пробвала мохито, но след тази картичка ми се струва, че скоро ще пробвам (ти направо си ме провокира :)
    Поздрави: Вера
    P.S.Моля, предай поздрави и на Марти!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!