сряда, 12 юни 2013 г.

Роза от сърце

 
Една красива роза, поднесена от сърце за една музикална учителка. Бях замислила картичката като типична шаби-шик такава, но в последния момент реших да добавя и мъничко по-тъмен цвят - ей така да е на въпреки на останалите цветове. Обожавам този вид картички-колажи, може да се каже че те са моята запазена марка ( хаос, но облечен с подходящите красиви думи). Сега съм се заела да запълня един поднос за сервиране с 8 купички разни дреболии, които да са ми под ръка като почна да правя колаж - разни надписи, цветенца, пеперудки, тагчета и каквото още се сетите. Много е удобно когато са предварително приготвени - не ти спират творческия импулс (и не прегряваш силиконовия пистолет докато ги изрежеш). Лошото е че бързо ми свършват... явно ще трябва да си хвана  помощници в изрязването... днес идва мама и брата на мъжа ми, децата също са наоколо (вярно, малката още не може да реже с ножица, но тя пък придава "автентичен вид" на акцентите като ги дъвче и мачка) така че ще разпечатам разни дреболии и ще връча на всички по една ножица. Че нали знаете - който не работи, няма да вечеря!


Предизвикателства/Challenges:  
Divas by design: happy birthday
Fab 'n' funky 175: birthday

6 коментара:

 1. Hi sweetie! What a BEAUTIFUL card. You do such a lovely job creating your cards, and I feel SO lucky and SO blessed to have you share your wonderful creations in our challenges. I pray that God will bless you as you create and share, and that you will know of God's goodness and love.
  Be blessed my friend,
  Karen
  Word Art Wednesday

  My personal blog:
  www.karen-mycuprunnethover.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 2. Lovely card, beautiful image, thanks for joining in our challenge at Fab'n'Funky this week.

  Pat xx

  ОтговорИзтриване
 3. Включвай бандата на работа, че чакам още красоти в блога ти! Btw - картичката е страхотна.

  ОтговорИзтриване
 4. Наистина ти е специалитет - от толкова различни и пръв поглед несъвместими елементи да създаваш такава красота! Но... подноса си върши работа! Всички бързо да запретват ръкавите и да помагат с напълването му! :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Тоз Шаби-Шик много ме мъчи, кога ли и аз ще направя нещо сполучливо по темата...на теб тези картички ти се получават винаги, не знам как го правиш! Аз имам една или две успешно "нахвърляни" :). Изглежда лесно, но и това си е талант! Ти го имаш! Страхотна картичка.

  ОтговорИзтриване
 6. This is a gorgeous card. Love the beautiful papers and the flower and lace are a lovely finishing touch.
  Thank you for sharing this with us at Diva's by Design.
  Hugs Sharon x

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...