На всяко гърне..мерудия :)

 
 

Нали със си на всяко гърне мерудия ( като гледам, в края на 2013 Картичкофурии могат без да се замислят да ми връчат титлата "Най-досадна фурия"),  та реших да направя картичка специално за предизвикателството на Ем при Фуриите. Наистина, в България не е прието да се правят картички за болни хора, или при тъжен повод, докато на запад е често срещано. Аз съм попадала на подобни картички и обикновено не им обръщам много внимание, но наскоро видях тази и тя ми се запечата в съзнанието като добра идея.
 След като видях темата, реших че ще направя подобна картичка и хоп, вътрешността стана за миг. Остана чуденето какво следва да е отвън - всички ония цветенца, листенца и тн. ми се струваха твърде скучни.... затова пак прерових колекцията си с картинки и колкото и да ме мързи да се занимавам с дигитални печати, това бабе ми влезе под кожата (дори не помня откъде го имам, за съжаление). Хванах дистреските и я нацапах криво ляво, добавих по пеньоара и малко печати... и ето я моята готина бабка с ролки, чаша топъл чай в ръка и пожелание: Оправяй се бързо! Иначе идвам аз!


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Това бабе е жестоко! А идеята с кутията с кърпички - гениална! Страхотна картичка по темата. Пожелавам ти да я подариш на някой без да има нужда да ползва салфетките от вътре :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна идея, наистина! Това бабе ми напомня за хазайката ми от студенството, с малката разлика, че тя разнасяше чаша с кафе. Винаги намираше с какво да ни лекува, когато някой от нас беше болен :).

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, не, не мога! :D :D :D Няма такъв смях! Сууууууууууупер яката картичка, Кате! <3
    Не ми се сърди, но тази картичка не само влезе в топ 3 на любимите ми твои картички, а ми май оглави класацията! :D :D :D Бабето е най-якото! <3 А pop-up вътрешността с кърпичките е мега оригинална идея, даже мисля да си я пооткрадна! ^_^
    Без да съм видяла всички картички от предизвикателството на Ем, ти трябва да спечелиш! :-*
    Поздрави и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Ха-хах...много яко :D :D :D Бабето верно е страшно :))),но кърпичките от вътре направооо ми обраха точкитеее :)))) Уникално се е получило :) Браво ,Кате :)))ххх

    ОтговорИзтриване
  5. Много забавна картичка! Вътрешността й е супер оригинална! Поздравления :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!