понеделник, 3 юни 2013 г.

Благодаря за Концерта!


Тази картичка е голямо БЛАГОДАРЯ за любимата учителка на Марти - за обичта, вниманието и грижите с които ги дарява постоянно. За знанията, които волю не волю  посажда като малки семенца в главите им. Благодаря и за страхотния концерт, който заедно с останалите си колеги и невероятните ни деца изнесоха тази вечер в НДК. Очите ми се пълнят със сълзи, а сърцето с гордост като се сетя как изглеждаха на сцената порасналите ни деца!  Изключителни емоции, които всеки родител трябва да изпита на свой гръб.
Предизвикателства/Challenges:  

5 коментара:

 1. Беше наистина невероятен концерт! Насълзиха ми се очите на няколко пъти, настръхвах, смях се, пях, потропвах ритмично с крака...незабравимо изживяване! А децата бяха направо върховни! Всичките до едно! Дори едно момченце от първа група, което единствено се разплака и седна на столче! Не го направи веднага, а другите малчугани се държаха мъжки:). Браво на децата, браво на чудесните им учителки и всичко, които са допринесли за осъществяването на това събитие! Благодаря:)

  ОтговорИзтриване
 2. Beautiful card! Love that gorgeous flower! Sweet photos too! Love when kids put on a show!! So sweet!


  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Challenge Blog!

  Also, if you have time, please Make a Card for Maddy! And there is a fab Giveaway too!

  hugs...
  Melissa
  Simon Says DT

  ОтговорИзтриване
 3. Когато чета такива думи на благодарност към учителя, в мен се поражда отново надеждата, че може би , някой ден, ще се възвърне уважението към този, който всеотдайно обгрижва чуждите деца. Картичката ти е доказателство за това и със сигурност ще бъде оценена по достойнство! Благодаря ти, че беше най- активната участничка в моето предизвикателство при Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасни моменти,които радват душата и дават надежда!!

  ОтговорИзтриване
 5. Браво, Кате! Достойните и дейни даскали трябва да се уважават! <3
  Концертът със сигурност е бил страхотен! :) Още помня моите училищни концерти в аулата на ВИАС, сякаш беше вчера, а са минали 8 години... О_о

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...