Цветно

Поредния среднощен поздрав от мен.

Правя много неща напоследък, но не успявам да стигна до блога за да ви ги покажа....Слънчогледовата история се разказва на бързи обороти - готова съм с поканата за кумовете, 1/3 от поканите, пликовете, украсата на чаши, свещи и шампанско и повече от половината подаръци за гостите. А до сватбата остават точно 53 дни :)


Ще ви покажа избрани неща тези дни, но засега да разнообразя с поредния син мак...Някой ми каза, че маковете били червени :), но  аз явно съм се заблудила по тоз въпрос.
 

Другата картичка е синьо-лилава -  много е яко това дистрес мастилце - солен океан, голям фен му станах -  и в нея най-забележителното е шева отдолу. Изкарах шевната машинка за да шия възглавничка за халките ( добре де, признавам - аз само и избърсах праха от кутията, идеята беше любимия ми мъж да ушие възглавничката)  и понеже конеца беше син, викам да ударя един тигел по картичката, която работех. Тигела очаквано е крив, накъсан, и смотан какъвто може да е само моя начин на шиене, та дори и няколко пеперуди накацаха за да проверят как може да съм толкова зле :) но това е положението. Добре че не ми падат често копчетата, че иначе и тях щях да лепя със силиконов пистолет вместо да ги шия. 
Предпочитам "шева" в първата ми картичка - фалшивия такъв, направен с химикалка.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Кате, картичката с мака е просто фантастична! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Синият мак е много шик - друго си е човек да избяга от клишето, че маковете са червени ;) Много ми хареса - прекрасна акварелна картина!

    ОтговорИзтриване
  3. Пф, Кате, излъгали са те, че са червени! :P Добре, че не си ги послушала! Така е доста по-яка картичката! :)))) А втората с този шев е повече от очарователна! :D :)))) Salty ocean и на мен ми е едно от любимите мастилца, особено в комбинация с peacock feathers! <3
    XOXO

    ОтговорИзтриване
  4. Lovely cards, Kakichka! Thanks for playing along in our flower power challenge at the Simon Says Stamp challenge this week! And yes, there ARE blue poppies!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е готин този син мак! Маковете били червени... Добре, че не слушаш такива глупости :))))
    А за слънчогледената сватба ще чакам да гледам красоти!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен син мак! Толкова е романтичен и нежен! А втората картичка - мила и симпатична с този неравен и сладък тегел! В това и е чара на картичката! :) И много ме разсмя с идеята за лепене на копчета :))))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!