Крафт със синичко

 
Една момичешка картичка в не съвсем момичешки цветове, с която искам да поздравя още една днешна рожденичка - голяма работливка! Да си жива и здрава Ани, и намираш повече време за готини разходки из планините вместо да висиш пред пулта денонощно.
Напоследък се опитвам упорито да правя еднослойни картички, или поне да работя директно на основата, но не е за мен това... Аз редовно изцапвам гърба на картичката докато я довършвам, или пък правя нещо, което ми се иска да изтрия а няма как... друго си е да си работиш на отделен картон, който да лепиш върху основата.
Тук опитах да ембосна едни точки ( фонов печат от Мигито).  После се намеси Мартин и го мина отгоре с дистрес Орех - съответно стана доста тъмничка картичка. Аз предварително бях определила цветовете да са синьо и кафяво, но ми отне няколко часа докато измисля как да я довърша. Слагах цветя в синьо, те пак се сливат с крафт картона, после слагах ръкопис в бяло, малко да просветне....накрая направих цвете от боядисани вестници, добавих и един таг с малко дантела и това е финалния резултат. Дано да си я хареса мацката.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Много е красива, Кати! Още преди да я видя, само след като прочетох заглавието си знаех, че много ще ми хареса! Страхотно синьо и разкошно цвете! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Харесвам нестандартния ти почерк,всички твои картички имат страхотен заряд!Благодаря и,че сподели с нас в Card Mania тази синьо-кафява прелест!Успех и до нови срещи!

    ОтговорИзтриване
  3. Ммммм - много е красива, а това синьо е невероятно!

    ОтговорИзтриване
  4. За мацката не знам, но на мен много ми хареса!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!