The sky is the limit

 
Още един балон искам да споделя с вас - той  е част от предложенията ми за покани за абитуриентски бал. Направих общо 6 проекта, но уви беше одобрен най-скучния според мен. Но пък и най-лесния за правене, което си е облекчение при условие, че бройката пак отива на 20 :) а още не съм почвала слънчогледите. Но пък напоследък се сдобих с толкова много нови неща, че ме сърбят ръцете постоянно да правя нещо. Ако можеше деня ми да е 36 часа щеше да е супер. Ето, днес съм замислила в обедната почивка да направя няколко експеримента, затова дойдох на работа с торба, пълна с печати, мастила, мрежички, канапи, стари книги, листове хартия и като за капак - няколко парчета кашон! Тук вече колегите паднаха от смях - увериха ме, че поне кашони няма нужда да мъкна, достатъчно е да поровя из кошчетата им... ама кой да се сети.
p.s. Приемам предложения за готин превод на надписа на български. На мен не ми хрумна нищо.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Кате, те не разбират, за това са избрали най-скучното! А и хората често налитат на разни "класики". Мен лично тази много ми хареса и посланието е прекрасно! Идеална е за абитуриенти, защото носи духа на свободата и чара на неизвестното!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  2. Много готино послание! А на мен и 36 часа са ми малко ;):)))

    ОтговорИзтриване
  3. Yes it is! A very sweet card and the sentiment.
    We appreciate and thank you, for taking time out your day to post this beautiful project at Word Art Wednesday,
    Carole Robb Bisson
    Word Art Wednesday
    The Blessing of the LORD be Upon You!

    ОтговорИзтриване
  4. На мен много ми харесва тази картичка - и балонът, и облачетата, и най-вече надписът. На български бих написала - Достигни небесата! или Дерзай отвъд границите на възможното! Далече е от буквалния превод, но не ми харесва дословно.

    ОтговорИзтриване
  5. I love the wonderful textures you have used here. This is creative and wonderful and I thank you for sharing it!
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!