Лалета и още нещо


Днешната картичка не претендира за висока художествена стойност, дори напротив. Обаче в нея има нещо много специално - направена е с много любов за мама от нейните деца.
 
Понеже това е личен блог :)  няма да ви спестя сълзливите истории от личния ми живот. А именно прекрасните лалета, точно 35 на брой, които получих вчера. 


Снимката с любимите ми деца.
 
И аз, ухилена като репичка, така че да можете да преброите по лицето ми всички бръчки. Но пък да знаете, че не ми подариха крем за застаряващи жени. Замениха го с нови дистрес мастила, които са страхотни и ще увеличат бръчките с още една - не мога да спра да се усмихвам. Вече ги пробвах на дузина картички  - особено синьото на соления океан  и райската ябълка са върховни! Мисля че открих моя начин за оцветяване/рисуване - акварел и дистрес мастила.... ярки цветове, мац от тук мац от там и картинката сама се рисува. Вчера след купона седнах да направя една детска картичка ( всъщност станаха 3 вместо една) и едва се спрях. Тази вечер пак.

Коментари

  1. Чудесен момент! Честит празник и само хубави емоции!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз с малко закъснение ти честитя рожденият ден и ти пожелавм всички следващи "бръчици",които се образуват по лицето ти да бъдат само от усмивкиииии!Чудесни ,прекрасни и сладки дечица си имаш-да са ти живи и здрави!Половинката ти е невероятна това си личи от прекрасният букет който е избрал!И като за накрая да ти кажа Катенце,не виждам при теб нещо което само като зърнеш да не се превръща само в картичка,рисунка или много добро настроение:)))),което пък е толкова заразяващо и завладяващо!Запази това винаги!Една голяма прегръдка от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник и от мен, Кати! Ти си една много щастлива жена, тъй като твоите любими същества знаят точно от какво имаш нужда,за да почувстваш съвършен своя празник. Бъдете все така засмени и щастливи!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден Кати, отново ме развесели с твоята "сълзлива история".-)))))Най-добрите дечица имаш ти-)) Жива и здрава да си! И все така с чувство за хумор ,засмяна, щастлива и творяща без спир..
    Поздрави и 35 усмивки ти изпращам!
    С най-добри чувства Пепи

    ОтговорИзтриване
  5. Честито и от мен, макар и със закъснение:)Чета отскоро твоя блог и исках да ти кажа, че от него струи положителна енергия-благодаря ти за това! Исках и да ти пожелая да си здрава и още много, много, много пъти да имаш поводи, от които да си ухилена като репичка! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!