Бяло и жълто

 
Тези дни почти го докарвам на изчистен стил. Може би защото тези искрящо бели основи, с които се сдобих напоследък ме тласкат натам. Така е и в този случай - дори надпис не посмях да добавя, за да не разваля хармонията. 
 Ето за да сте в течение и варинат 11 и 12 на поканите - този с канелата е почти финален, има шанс останалите 49 да са същите. Или поне приблизително.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Напоследък при теб е сълночогледово, много, но пък е и много хубаво. Обичам слънчогледите! Ето, че и днес имах възможност да им се порадвам върху твоите прекрасни проекти. Много хубава изчистена картичка, а поканите са просто великолепни. И сега докато пиша, се чудя, на този с канелата, дали вместо нея да няма една калинка?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, калинката би била много сладка, но понеже булката искаше да ги вържа някак с подаръчетата, а те са пръчици канела с мрежа и слънчоглед, затова сложих и тук малка канела...

      Изтриване
  2. Напоследък много харесвам изчистените картички. Според мен са по-трудни от натруфените, макар на пръв поглед да изглежда обратното. Твоята е великолепна! Наистина надпис би бил в повече. А за бурканите ще чакам да видя, но си мисля, че няма да има 49 еднакви:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!