Гатанка: цветенце, жълтичко, що е то?

Ето поредния нов слънчогледен печат.

И вариант номер 8 на поканите, който разбира се не е  последен - тази сутрин станах да сътворя номер 9. И той няма да е последен, пак имам забележки към себе си. Но пък новия ми печат е страхотен, дантелката също ми харесва как стои на буркана.
Но пък предложения текст беше приет с единодушие, така че поне той ще остане окончателно.



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Много симпатична и остроумна покана!
    / Всъщност имам една забележка - не знам дали е възможно да се поправи, но и да няма, не е страшно. Граматично е по-правилно "дойде и нашият ред"- с пълен член/
    Поздрави и успех в направата на толкова интересни покани!

    ОтговорИзтриване
  2. Много обичам слънчогледите, още повече, че в семейството ни са със сантиментална стойност ;)- първото цвете, което ми подари мъжът ми, беше слънчоглед :) Така и сватбата ни мина на тази тема и навсякъде беше отрупано с естествени слънчогледи и декоративни слъчогледчета, поздравителни картички със слънчогледи. Но виж не се сетихме да направим поканите със слънчогледи, тогава не се и занимавах с картичкоправене, не че пак не си ги направихме сами, но темата беше различна и не бяха ръчна изработка...А може толкова много красота да се направи по тази тема, твоите неща са един от примерите за това :)

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, слънчогледи ще почна да сънувам зарад тебе :)))))
    Този печат много ми харесва, хем е изчистен, хем много добре седи!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. И на мен много ми харесва печата. А текстът е супер! Новият буркан номер 8 засега ми е фаворит. Подозирам, че ще е така с всеки следващ:). Номер 70 ще е най-изпипан, премислен, подреден...може би :) А натрошеното кадифе стои много нежно(нали има на буркана?).

    ОтговорИзтриване
  5. Beautiful card, so very pretty and striking.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp
    hugs
    Mandy xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!