Честита Първа Пролет!


Обожавам пролетта, и друг път съм го споделяла... Не само защото и аз и сина ми Марти имаме рожденни дни тогава. Просто защото е красиво, зелено, цветно, ухае страхотно и най-вече заради чувството, което носи. Чувство на лекота, на свежест, внушение че можеш да полетиш и да сбъднеш всичките си мечти. 
Тук е момента някой дървен философ от ония дето обичат да приземяват хора като мен с няколко реплики да се намеси и да отбележи, че ми е леко защото съм съблякла тежкото зимно палто.  И да ми напомни, че тия всичките цъфтежи причиняват алергии! И да спомене колко е разкаляно. И как само вали ситен дъжд. И още и още.... мърморене.
Днес цял ден си мисля за това. Животът често ме сблъсква с такъв тип хора
"Все за нещо ще намери, да се начумери".
Ама хич, хич не мога да ги разбера. Вместо да търсят красотата, да се усмихнат на слънчицето, да си помислят че дъжда е полезен за цветята, да кихнат стотина пъти от сенната хрема и да чуят дружно наздраве от колегите си... те се оплакват. Оооо я къш в ъгъла да се срамуват, а вие останалите :) усмихнете се широко и полетете смело напред и нагоре!
 

п.с. Да кажа и за картичката - най-отдолу е музиката и нотите, отгоре ги завих с кашонче да не настинат, подпечатах със заклинания за хубаво време и боядисах с беличко за свежест. Пуснах въженце и на него се закачиха рози, по липсата на други готови цветя. Картинките имах отдавна, чакаха приложение. Това е.  
Честита ви първа пролет.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Such a work of art you have produced. The layout is truly amazing and the hot air balloon give it a bit of whimsy as well as a lift.
    Thank you so much for posting your beautiful artwork with us. We hope to see you again next week.
    Psalm 91 Blessings,
    Carole Robb Bisson
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful layout, love all the embellishments and texture. Thanks for joining us this week at WAW.

    ОтговорИзтриване
  3. Hello in Bulgaria all the way from Las Vegas, Nevada. It's such a blessing each time you stop by to share your beautiful art in our challenges, and this one is just as lovely as can be. Thank you so much for stopping by.
    Blessings to you,
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. oo girls, you are always so kind and your comments make me smile. I love WAW and participate with pleasure in your challenges....

      Изтриване
  4. A lovely card, a great design and so many fabulous details.

    Thanks so much for joining us at Simon Says Stamp challenge
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване
  5. Ехеее, Кате, и аз полетях! :)))) <3 А не съм от "летливите", да ти кажа! :D От по-приземените съм, тия козирозите, знаеш ги... :D :D Но както съм ти казвала и мноооооого, много, много други пъти - твоят заряд, усмивка (макар и виртуална за сега) и позитивно отношение към живота са тооолкова заразни! <3 Даже начумереното тия дни време в Цюрих успя да усмихнеш тази сутрин!!! :)))) Благодаря ти за слънчевото настроение! Картичката е невероятна и с очарователни детайли! Обожавам hot air baloons! <3 Дистреснатият кашон супер много ѝ отива... :))))
    П.П.: И моят Мартин е пролетно дете като вас с Марти и днес има рожден ден... <3 Да са ни живи и здрави момчетата! :))))
    ХОХОХО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. радвам се Джиджи, винаги се радвам като успея да те усмихна :)

      Изтриване
  6. Много е винтидж!
    Страшна работа си - изпусна ти няколко публикации и после не мога да смогна с коментарите!:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Бо, че си наоколо и че винаги имаш мила дума за мен ;)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!