Как тагчето пораснало и станало..


Имало едно време едно малко тагче. То било много красиво и си висяло доволно над разбърканата работна маса на създателката си, гледайки от високо другите картички. После обаче срещнало вълшебницата шМи, която го орисала да порасне голямо и да се ожени за една картичка. Картичката сама по себе си не била кой знае какво - скучна, зелена, с малко дантелки и копченца. Но като се събрали заедно, обединени от идеята за своята орисница постигнали съвършенството. Защото любовта винаги е красива, а обичта и добротата заслужават най-красивата отплата.
Специално за Петя  - моята нова виртуална  приятелка, с надежда някой ден... в някое малко закътано кафенце.... с чаша горещ шоколад..... да се видим и реално.

п.с. А картичката е част от моето участие като гост-дизайнер в хоби предизвикателство No 34, заедно с още няколко свои дружки, за които ще ви разкажа по-подробно тези дни.

Предизвикателства/Challenges:  
 Simon Says - Anything Goes
Cute Card Thursday (old tag, a lace is from old baby hat)

Word art Wednesday challenge #69: anything goes

Коментари

  1. I really like that flower you've made from material, as well as all the wonderful elements on this bright and happy card. Thank you for sharing this with us in our challenge.
    Blessings,
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. Adorable card and tag, love the addition of the tulle and buttons. Thanks for joining us at WAW this week.

    ОтговорИзтриване
  3. Мила Кати, тази 'венчавка' се е получила наистина вълшебна. :) И въобще няма нищо скучно в който и да е от участниците. Благодаря за приятелското намигване и за това, че тотално ми влизаш под кожата с нещо любимо. Трогната съм, че си ми написала такава приказка и си посочила мен като вдъхновител. Кафето ми го спряха сега, но това само значи, че като дойде време да се видим, ще трябва да мислим място, където го сервират в бидони, защото толкова ще ми се пие. :)
    Благодаря ти от сърце, че първа се включи в моята Авантюра 1. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Еееее историята е страхотна! <3 <3 <3 Картичката ти се е получила великолепно! И как иначе, като се има предвид коя ти е вдъхновителка... ;) шМи и ти си приличате по това, че наистина умеете да омагьосвате с вашите творения! :)))) Браво! :) Надявам се да успея да се включа както в Авантюрата на шМи, така и в твоето предизвикателство в Hobby Challenges! :)))) <3
    P.S.: Кате, няма как да не отбележа и че снимката е страхотна! <3 ;) Цветовете са толкова живи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, да знаеш колко кадъра заснех, за да намеря поне един, който ми харесва...

      Изтриване
  5. This is lovely :) What a fabulous design, I love it. Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

    ОтговорИзтриване
  6. Приказно представяне! Браво! А тагчето винаги е по-добре в компания:)

    ОтговорИзтриване
  7. A beautiful card, I love your tag element, wonderful colours and such gorgeous details.

    Thanks for joining us with Simon Says Stamp challenge,
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване
  8. Страшно мила приказка си написала, Кати...а в комбинация с картичката /женена за г-н Таг/ е направо фантастична!Благодаря за усмивката :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!