За птиците и кафезите


Днес ще ви спестя дългите размисли на тема небе-простор-свобода-затвор-птици-красота-нежност-време-любов, защото седя на официален обяд у свекърва ви ми вече ме гледат с лошо око заради компютъра в скута ми. Мисля считат за по-редно той да отстъпи мястото си на дъщеря ми, която седи на пода  в краката ми.
За картичката също няма какво толкова да кажа - основата е платно, отново неуспешно използвано за рисуване на нещо и после успешно замазано в бяло и синьо. Кафеза и птичето са стикер, купуван от Джъмбо. Любимата ми дантела. Другото са дреболии.
 
Днешната АТС картичка е отново с печати на Мигито. Обожавам ги вече. Мастилата са кафявите дистрес, за които ви казах, че тепърва много ще ги виждате.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотно е това синьо небе...с дъх на свобода,топъл вятър и свежест!:) Много ми харесва всичко,а най-ме впечатли,че основата ти е платно:) Браво,много артистична и различна е станала:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  2. Доста интересно представяне на небе.....свобода....любов и мястото от което публикуваш!Ето това ми харесва при теб-следваш мечтите си там където си независима от обстоятелствата.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна прелест! Толкова нежно и красиво, а акцентите са толкова изящни! :)
    Пък на свекървата не й връзвай...:)

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful and very elegant

    Thank you for joining us at Simon Says Challenge this week

    Hugs

    Jo x

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесва картичката! А това, че птичката е извън кафеза най-много!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда... бях намислила да пиша много по темата с птиците, кафезите, свободата и псевдо свободата, но ще е друг някой друг път...

      Изтриване
  6. Кати, Романтична я намирам картичката с птичката и кафеза- все пак кафеза е празен и е като спомен-- а печатите на Мигито са ми любими и на мен...и аз ги използвах за моите Атс тези последните.. ще ти пратя от тях - даже днес ще гледам да я пусна..(ще чакам и аз онази със саксията-)))
    А ти го напиши есето- за птиците, кафеза , свободата и смелите мечти..поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!