Ч.Р.Д на Дани от Марти


Марти си измисли тази картичка сам, провокиран от предизвикателството на Тони при Фуриите. Изпълнението е по детски наивно, но пък също така е предназначено за дете -  братовчеда Дани, който днес става на 6 години.
Фотограф, стойка и изработчик: Мартин

Всъщност, не е ясно още дали Дани ще получи картичката, защото Марти му е сърдит, откривайки че той самият става на 6 години чаааак след 40 дни...Как може пък братовчед му да е роден преди него! Намирал го много несправедливо....
Малко е късничко за подобни разсъждения, но човека го преживява трудно, иска рождения му ден да дойде веднага, днес, не след още няколко седмици! Разбирам го, и аз обичам да купонясвам, получавам подаръци, дори и големия брой свещички на тортата ми не ме отказва от веселото настроение в такъв ден....

Коментари

  1. Хи-хи...страхотна е!!!:) Много е свежа и забавна, слона да лети в небето балонените копчета-страхотно!!!:) Браво Марти!!!:) Страхотно попадение;)))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна и много весела с всичките тези копчета! Наследил е талант, струва ми се! :))) А пък за рожденият ден - то си е за сърдене, но нищо... ще му мине.:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, момичета, ще му предам

    ОтговорИзтриване
  4. Браво на Марти! Справил се е блестящо. А слонът сам ли го нарисува? Впечатлена съм! Много е задобрял! Да ви е жив и здрав рожденика. Да расте здрав, силен, умен и весел! А Марти след години ще се радва, че е с 40 дни по-малък...:). Пепи и Лъчи и те така се заяждат само. Лъчи не пропуска път да изтъкне, че е с ЦЕЛИ 12 дни по-голям от Пепи:):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, не ставай смешна, Марти е дете на майка си... Слона е разпечатана картинка, просто отгоре е надраскан с химикал за да изглежда изрисуван...

      Изтриване
  5. Много забавна картичка! :) С влизането в блога се загледах първо в снимката и даже не разбрах, че е правена от дете!!! Определено Марти се е справил блестящо! Предай му специални поздрави за красивата картичка и продължавайте да се занимавате с изкуство, защото явно се отдава на вашето семейство :)))
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абе, Верче, незнам доколко ни се отдава, но поне желание винаги имаме в големи количества.

      Изтриване
  6. Ехаааа, Марти обра точките! <3 Слонът е сууууууууупер як!!! А балоните-копчета са просто невероятна идея! Много обичам пъстроцветни неща, просто са ми наслада за окото! <3 Поздравления за младия талант и за майка му, която поддържа и насърчава таланта му! <3 :))))) Поздрави на рожденика, да ви е жив и здрав! :)))))
    P.S.: И аз до 16-тата си година все исках да съм по-голяма от другите, защото винаги съм била изтърсака в класа ми, даже следващия набор. :)))) Ма меракът отминава с наближаване на 20-тата година. :D Сега вече крия, че съм по-голяма от мъжа ми, а той не спира да го изтъква! :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджка, и тук сме в един отбор. И аз си взех по-млад мъж, ама се фукам на поразия :)ххх

      Изтриване
  7. Кати, и ти ли си мама на теленце? Тази креативност значи наистина има къде да се наследи и от сега се вижда мнооого обещаващата заложба. Слончето с балоните много ми хареса - и изглежда, и звучи добре.
    Браво креативно семейство :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щми, телета сме си и аз и той - и то от най-рогатите :) и най-готините ;)

      Изтриване
  8. Прекрасен е този слон - много, много чаровен! И такива весели балони носи - кой може да му устои? Имаш чудесен млад творец у дома!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!