Купчина АТС


Бързам да покажа колекцията АТС или иначе казано творчески визитки с номера от 22 до 30. Ако искате да видите по-стари такива - ей на тази дъска ги събирам.
Като четох за инструкции за правенето на АТС-тата пишеше, че се правели на серии. Днес три такива, другия месец 3 други и тн. Е, и моите са серия, както се вижда - ни една с една не си подхождат. Както обикновено при мен :)
Ето ви отблизо някои, които смятам за сполучливи. Хортензията няма да ви я показвам отблизо, че там има отпечатък от палеца ми... 

Тази е от несполучлив опит за рисуване с акрилни бои върху канава. След като установих че няма да стане работата с рисуването, нарязах канавата на малки парченца. Не от бяс, а от практичност - да я използвам в разни проекти....

Тази е от една серия мадами, с които и преди съм правила АТС. Основата е тапет, цветето е от любимата стара книга. Да се чуди човек как ми се откъсна сърцето дантелата, тя поне е нова.

С тази падна голямо мазане. В първоначалния вариант имаше две черни рози, ембоснати върху червено-розов фон. После не знам какво им сложих още на розите и реших че са ужасни. Скрих ги с малко вестници..но пък хич не си отиваше елегантността на розата, която остана и тоя вестник. Още повече като направих вестника модерен - с няколко татуировки на стар рокаджия... Та в крайна сметка от розите се вижда само края на едно листенце ( загледайте се по средата под цветето )
 

Тази направих с остатъците плат от картичката на шМи. Фона е с едни нови печати, които още се чудя дали ми харесват, а цветята  са оцветени с детските фулмастри..
Това е засега, но аз продължавам да творя АТС с каквито остатъци имам под ръка. Нали това е визитната картичка, лицето на твореца. Е, моето явно е отпадъчно :)


Коментари

  1. Eхааа,какви са свежички и цветни и толкова авторски:)Страхотни са Кате-всичките до една,всяка носи страхотно послание и определено е в много твой стил,по толкова различен начин:))) Разкошни са:)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, и моята стратегия за АТС-тата ще е подобна - остатъчни материали и моментно вдъхновение... :D Твоите са станали супер и както каза Вили, наистина всички до една са в твой стил, въпреки че са толкова различни! <3 :)))) Браво!
    P.S.: А рокаджийската си ми е фаворит, естествено! :P \m/

    ОтговорИзтриване
  3. Кате,всичките са много симпатични ,но последната ми е фаворит!

    ОтговорИзтриване
  4. Познах я точно по различната съвкупност от уж "не"съвместими неща. Точно тази, да, "не"съвършената, с пръстовите отпечатъци, а понякога и други натурални и секретни добавки :), с отпадъците и с великите идеи. Руса е, но и това е само половината от историята, защото когато се вгледаш и зачетеш при нея, може да смениш и собствения си цвят по няколко пъти, докато се чудиш това последното пък от къде и дойде. Една стена ще е малко, защото аз искам още от същите дози АТС нейни визитки - шантави, "отпадъчни", ултра креативни и твърдо НЕЙНИ. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. На живо са още по-красиви! Може би французойката ми грабна окото, много е елегантна и с тази дантела леко загатва за шаби шика, които така обичам :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!