Късче пролет, вдъхновено от шМи


Видяхте ли скеча в тазседмичното Хоби предизвикателство, който са подготвили Танчето и Мила? Невероятна красота, както и тяхните картички за вдъхновение... Само че такива сложнотии не са за мен. Аз се насладих на майсторките в бранша и реших да пропусна тоз път (че и без друго съм на всяко гърне мерудия...напоследък -  Disaster, както ме наричат на шега колегите). Обаче, после видях вълшебните интерпретации на шМи и на Джиджи.
 Джиджката съвсем навреме ме подсети, че наближава празника на МАМА и е редно да и направя картичка. А картичката на Шми ме очарова, превзе тотално, прегази ме като валяк и ме амбицира да го преборя и аз този скеч.
Това е резултата от неравната борба. Далеч не може да се мери с нейната красота, но поне се надявам да ви намига с пролетна закачка.

Колкото до направата - забележете че съм използвала дизайнерски хартии - цели две страници при това. И сърцето още ме боли щото бяха двустранни! А цветята са от едни клонки изкуствени цветя от магазинче за 1 лев. Дървото си го рисувах сама - след като имах есенно, после зимно, редно беше да помисля и за пролетно дърво. Толкова лесно ми се получи, че нарисувах още четири подобни, които ще видите в бабоМартенските ми картички. 

Коментари

  1. Направо не мога да ти насмогна на гледане:) пролетна и нежна .Интересна мрежичка си използвала!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. нали :) станах досадна вече. Мрежичката е част от един дълъг шал, който много отдавна стана на малки частички и си го използвам много в най-различни проекти, защото ме кефи цвета му.

      Изтриване
  2. Късче от прекрасна японска градина. Прелестен цъфнал черешов цвят. Красота, спокойствие и много оптимизъм полъхнаха с чаровен аромат. Благодаря ти много, Кати :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)нали, и аз за японска пролет се сещам винаги като видя тези цветчета. Аз ти благодаря, за вдъхновението и милите коментари.

      Изтриване
  3. Кате, супер яка е картичката! <3 Много пролетна, свежа и нежна... Дървото ти се е получило прекрасно! :)))) Копченцата са много чаровни! :) Много ти се радвам, че си се престрашила да използваш дизайнерска хартия! :D Супер любимо съчетание на бебешко розово и млечно зелено!!! <3 Много сладки китки си сложила около рамката! :))))
    А бе чудна е, какво повече да кажа! Справила си се перфектно и с изпълнението на скеча! ;) Все така "прегазващо" да те вдъхновяват момичетата с проектите си! :D
    XOXO

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи сладка, благодаря ти. И мен това съчетание много ме радва, затова ще го видиш поне още три пъти тия дни... А за хартиите - да те успокоя - за кратко беше залитането там, колкото да установя, че повечето ми хартии са в преобладаващо розов цвят. Почти нищо червено, зелено, синьо, оранжево и тн. , всичко е яко розово!

      Изтриване
  4. Страхотна пролетна картичка! Направо вече искам да е пролет! Искам топли дни, цъфнали дървета, птички в клоните, усмивки по лицата на хората...напоследък чувам само бебешки рев, не виждам почти никой и започнах да изперквам! Разчитам на пролетта да ме освежи:) А ти успя да го направиш с тази картичка! Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  5. Ох Кате, разсмя ме с глас докато ти четях коментарите - особено за дизайнерската хартия - направо не улучвам клавишите ;)))
    Сега по същество - да не съм те чула повече, че не можеш да рисуваш - дървото е прекрасно, импресионизма ти е в кръвта и освен това е много, много нежно пролетно. Цветовата гама също ме впечатли - Шми добре те е увлякла да поекспериментираш и си създала една топла и красива приказка. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството все пак.
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  6. Така ми лъхна на пролет, че вече усетих аромата й :) И как да не можеш да правиш картички по скеч, можеш - то се вижда! За дизайнерските хартии напъъълно те разбирам :)

    ОтговорИзтриване
  7. И-ха, Кати, при теб е истинска пролет! Много приятно усещане ми навява твоята картичка, при в очите ми се подреждат картини от Сакура и много, много цъфнали вишни!Много се радвам, че се включи в нашето придизвикателство в Hobby Challenge!

    ОтговорИзтриване
  8. Ех, че красиво и пролетно при теб..Напомни ми за цъфналите бадемови дървета в края на февруари , които виждах през прозореца си във Варна като дете..- красиво, млечно розово..и първото свежо зелено на пролетта.. ЧУдесна картичка. Прави са момичетата преди мен,че си се справила прекрасно със СКЕЧ-а..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 33, зададено от Мила и Таня!

    ОтговорИзтриване
  9. Този път и аз ще си позволя коментар...
    Като за някой, който рисува като "кокошка стъпила в блажна боя" си се справила впечатляващо - казвам го съвсем сериозно.
    Картичката е наистина много хубава, свежа и определено идейна - още сега хуквам да си търся мрежест шал и да обиколя няколко магазина за левче...там явно има доста съкровища!
    Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Усмивчице, съкровища има навсякъде, само трябва да си отваряш очите на шест. Благодатя ти за комплимента.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!