Няколко дървета в картенички и две деца.


Токущо се връщам от тържество в детската градина на Марти. Беше много хубаво  тържество, посветено на мартенските празници - първи март, трети март и празника на мама! Много се смяхме и вълнувахме когато децата разказваха за великите българи, за традициите и пяха песнички за мама. Госпожата задаваше трудни въпроси, а моето си гардже си седеше все с дигната ръка - подготвено по всичко и винаги с мнение по сложните политически въпроси. Даже по едно време г-жата задаваше въпроса и викаше бързо - Марти да не отговаря! Какво да се прави, на мама се е метнал - приказлив и многознайко.
Малкото и то, първа китка около батко си  - да участва и то в купона.

Та много драго ми стана и с настроих празнично и весело. 
Ето още няколко пролетни дървета, окичени с мартенички. Тази година сякаш се забави Баба Марта - все още нищо не напомня, че пролетта е на път да измести зимата - нито по времето, нито по слънцето, нито по дървета и цветя, нито по настоението на хората. Искам по-бързо да идва вече хубавото време, защото тогава сякаш всички ставаме малко по-добри - радваме се на дребните неща и забравяме за сметките, тока, парното и тн. неща




 

 



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Дръвчетата ти стават все по-добри! Радвам ти се на пролетните картички и мартенички, аз още не мога се вдъхновя и за една! И тайно ви завиждам за тържеството. Аз още не съм ходила на тържество на детето(не броя коледното, на което той не пожела да играе с децата и стоя при мен и Тити) и се надявам тази година да имат...да видим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, задобрявам защото само това мога да рисувам :) и си го практикувам често...А за тържеството, ще имат тази година със сигурност и ще се забаваляваш много, гарантирам ти.

      Изтриване
  2. Навън нищо може да не подсказва, че идва Баба Марта или пролетта, но ако човек надникне при теб, веднага ще усети пролетния дух и сетивата му ще бъдат изпълнени с много красота! А великолепното настроение, което носят картичките ти и думите, придружени от тези две сияйни слънца, които си имаш, съм сигурна че ще се запази за дълго. Благодаря ти, че усмихна и разведри и моя ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекраси пролетни картички! Наистина при теб вече е дошла пролетта.
    Браво на малкия юнак. Много е хубаво да си многознайко.

    ОтговорИзтриване
  4. Обичам тези тържества от градинката-жалко че отмина това време.Картичките са чудесни но най ми допадна третата поред.:)

    ОтговорИзтриване
  5. Красиви пролетни и мартенски дръвчета! Харесва ми стила ти!:)
    Много са приятни тези тържества, карат те да забравиш неприятните моменти, макар и за малко! Браво на знаещото и умно дете!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!