Офис макове

Офиса ми днес беше доста разхвърлян. Реших след като подредих и изхвърлих ненужните работи в нас, да направя и чистка в кутиите в офиса. Както и друг път съм ви споделяла, никой от колегите не смее да изяде кутия бонбони и после да изхвърли опаковката. Всички чинно носят и складират в един шкаф какви ли не боклуци, защото "може пък да свършат работа за картички". Дресирала съм ги толкова добре, че докато бях по майчинство бяха напълнили един кашон с глупости! Повечето разбира се не ставаха,та днес поизхвърлих голяма част за да отворя място на новата година. Покрай зимната чистка се роди и една картичка. С макове. От стара намачкана червена хартия. И малко зелени остатъци отдолу. За съжаление телефона ми не е успял да се справи със задачата да докара хубавото червено на картичката достатъчно реалистично, та ще се наложи да си го представите сами.
 Ще включа тези макове в Хоби предизвикателството на Биси "Рециклирай" защото всичко по тази картичка е рециклирано - като почнеш от плика за писма залепен отдолу, до хартията за макове и дръжки и панделката, остатък от някакъв букет.
И накрая нека ви покажа разкошната картичка, която получих от самата Биси, както и в чии ръце попадна тя.Коментари

 1. Браво, добре си оползотворила "отпадъците". А снежкото е страхотен!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нали, и Ева така мисли :) не го дава на никого.

   Изтриване
 2. Чудесна картичка с макове. Много и харесва.
  А пък помощничката ти е голяма сладуранка.

  ОтговорИзтриване
 3. Кате, влюбена съм в твоите макове..- разкошни са станали. А тази тема е толкова "твоя", че..очаквам да се включиш оюе много пъти (ако времето ти позволи). Поздравления за дресировката..:)
  А картичката на Биси е също сред любимите ми... - разбирам я Евата...

  ОтговорИзтриване
 4. Какви красоти можеш да сътвориш от купчина боклучета! Прекрасни макове :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!