Картичка с пълнеж "Калина"

Днес искам да ви споделя няколко неща и една картичка. Първо за картичката - направих я за една щура колежка, която имаше рожден ден тези дни. Първоначалния замисъл беше да бъде картичка с джобче за пари  и един червен Линд, към който споделяме  обща страст. После обаче решихме да и направим един по-специален подарък и сложихме вътре  ваучер подарък за фото сесия при Калина Арсова. Ако не сте я чували мога само да ви кажа, че сте загубили - тя е невероятен професионалист и много сладък човек. По-долу можете да видите две от тазгодишните коледни снимки на семейството ми - обожавам ги, особено снимката на децата.
Но да се върна на картичката. 
Като размери стана доста голяма - 24см /17 см и се чудех с какво да я украсявам. Тогава обаче музата ме тупна по главата и започнах наред да вадя от специалното ми кошче с изрезки  и боклучета. Сложих един опит за зиг-заг дантелка плетен от мен, няколко цветя от стари вестници, клонка зелена тел останала от незнам какво, мрежичка и хартиена панделка във вишнево от стар подарък, няколко правени преди време печати и две самотни пеперуди, които се мотаеха отдавна на дъното на кутията. Сбирщината непотребни вещи се  подреди като пъзел и хоп - стана на картичка. Заоблих леко ъглите да и придам професионален вид (ха-ха, шегичка, разбира се). Джобчето  побра важната част - подаръка и цял куп послания за колежката. Поне място имаше достатъчно за писане. Отвътре я нацапах малко с дистрес мастило на точки и това е моята картичка.
Като споменах преди малко кошче за отпадъци се сетих да се похваля. След четири часов маратон вчера в Джъмбо се сдобих с десетина вида панерчета и кошнички във весели цветове, в които сега прилежно подредени лежат нещата ми. Много се кефя защото въпреки че ужасно много разхвърлям като работя, не мога да работя в хаос. Странно но факт - обичам да знам всяко нещо къде е сложено и макар за околните ситуацията да изглежда безнадежно, все пак в хаоса има железен ред. 
Утре ако се сетя ще снимам новите придобивки да ви ги покажа. 
А ето ги и обещаните снимки от "Калина ме снима":
 

Картичката смятам да покажа при Фуриите, в предизвикателството на Грета Арт Картичкофурийско предивикателство 149 - "Картичка с пълнеж",   но ако решите, че не отговаря на условието моля да я махнете. 
Ще я покажа още в Хоби предизвикателство №30 РЕЦИКЛИРАЙ , което задава талантливата  Бисерка/Bearkis, един творец, който лично аз много уважавам.  
и още тук:
Kaboodle Doodles Challenge - Vintage - 14.01.2013
Bearly Mine Challenges - Something Old and Something New - 08.01.2013 (new paper, old ribbons, flowers, stamps)
 

Коментари

 1. What a beautiful family and lovely card. Thanks for joining us at Kaboodle Doodles this week.

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесни снимки! И разкошна картичка!

  ОтговорИзтриване
 3. Lovely pictures of your family Christmas.

  And a stunning piece of artwork.

  Thanks so much to joining us at FlonzCraft Vintage Stamping challenges this month.

  B x

  ОтговорИзтриване
 4. Wow, that's a wonderful tag, love all the details. Thanks for joining us at FlonzCraft Vintage Stamping Challenges.

  ОтговорИзтриване
 5. Напълни ми душата!!!Наглеждай си пощата!:))Благодаря за активното участие в мои предизвикателства!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Биси, аз вече се опасявам, че ставам досадна :) на всяко гърне мерудия...но пък твоите предизвикателства са ми толкова интересни!

  ОтговорИзтриване
 7. A gorgeous card, the flowers are brilliant thanks for joining in the Kaboodle Doodles Challenge
  Janet

  ОтговорИзтриване
 8. Just beautiful! Thanks for joining us at Kaboodle Doodles’ “Vintage” Challenge! Happy 2013!!

  Kath - Admin
  Blog: Creo by Lady Katutz
  http://creobyladykatutz.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 9. I love the card that you have made. The collage effect looks terrific.
  Thanks for joining us at Vintage Stamping Challenges
  Dot x

  ОтговорИзтриване
 10. The the vintage card and the flowers! Thanks for joining us on the Kaboodle Doodles Challenge Blog!

  ОтговорИзтриване
 11. Кате, снимките са ЖЕСТОКИ! Много наскоро чух от Тони за тази дама и съм планирала от сега, да направя фото-сесия на моите деца..(дано успеят да се съберат някой ден накуп всички...)
  Картичката е станала чудесна. Колежката със сигурност ще е очарована, а аз ти благодаря за това,че се включи с поредния си уникат в Хоби предизвикателство 30 "Рециклирай", зададено от Bеаrkis...

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!