Лечение на зъбобол!


От три дни ме мъчи зверски зъбобол. Ама ви казвам не се трае, а не е като да не съм ходила на зъболекар даже напротив, пътека прокарах до там. Пусти зъб обаче не се поддава на лечение и пак болииии. Съответно аз съм ЗЛА та около мен не се седи. Пия аулин, но като видях че не помага реших да опитам с друго лечение. Купих си фотоапарат. Канон, DSLR, EOS 450D. Старичък е, а и обектива му е китов, но това не пречи да му се радвам като на малко дете. Тепърва ще го разучавам а и вече си харесах следващия обектив, който да става за снимане на картичките. Да ви призная тази покупка ме накара за около час да забравя и болките в зъба и събрах сили за една картичка. И то не каква да е, а посветена на предизвикателството на Кали.
 
И преди съм чела нейните урочета, но винаги ми е изглеждало много трудно да напасна нещата. Всъщност май е въпрос на правилен избор на печат - аз си намерих ей тази простичка девойа и успях да я напасна с рокля и шапка на точки от дизайнерски плат-хартия. Може пък и да ми хареса тази техника - поне ме спасява от оцветяването с което съм супер скарана.
Предизвикателства/Challenges:
 Хоби предизвикателство №31 „С парченца хартия/Paper Piecing“
 Simon Says Stamps - Paper piercing.
Картичкофурии - Детски рожден ден.

Коментари

  1. Много сладурска се е получила:) Браво!!!:) Честито за апарата:)и успех със зъбчето -да ти минава по-бързо;)

    ОтговорИзтриване
  2. При този дългомъчещ те зъбобол,картичката ти е много хубава.Честита нова придобивка и скорошно оправяне.

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, Кате, личи си, че си с нов апарат, супер яки снимки са станали! ;) Със здраве да си го ползваш и да си го разцъкаш и научиш! :) Картичката е много сладка! Много нежна и момичешка. <3 Все повече се зарибявам да пробвам пейпър пийсинга, само и печат да имах... :D Бързо да ти мине зъбчето и да ни зареждаш с вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита ти нова придобивка! Аз имам 350D и впреки, че са по-стари модели не им пречи да правят страхотни снимки. Пожелавам ти много красиви моменти които да заснемеш.

    ОтговорИзтриване
  5. A gorgeous image, such pretty colours and papers. Your image is adorable and beautiful details.

    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp challenge,
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване
  6. Честита придобивка и да покажеш страхотни резултати с нея!Картичката е станала супер сладурска!Оправяй се,по-бързо и благодаря ,че участва в предизвикателството ми!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита придобивка! Желая ти бързо да го разучиш и да виждаме все по-хубави снимки!
    Радвам се ,че поне малко съм те отделила от зъбобола, пък и чудесен първи опит ти се е получил! Благодаря,че сподели тази розово-бонбонена сладурана в Хоби предизвикателство 31!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!