За Тити

 След като направихме две картички за Пепи - сина на Тони, редно беше да направим и две за Тити, прекрасната и щерка.
Ето ги тук, направени с помощта на моята Ева и батко и Марти.
На първата Ева нарисува точки и чертички със златен маркер, аз позлатих две стари снежинки и налепих малко от хартията от подаръка за имения ми ден. Използвали сме само въпросния маркер ( още има следи по Ева от него) и малко двойно лепящо тиксо.
Втората направихме с Марти от разни дребни шарени тикса, които складираме в една кутия за опаковане на подаръци. Надяваме се че ви прилича на елха. Ако са криви, то е щото сме ги късали със зъби :)

А ето я и дребосъчка в действие - тук рисува с едни пастели. Учудващо още не ги е пробвала на вкус. Явно и действа заразно постоянното рисуване из нас - прихваща  и тя.

Коментари

  1. Е, тук ме разбихте! Справили сте се блестящо! Наистина ли Ева е рисувала точките? Много са правилни! Браво на нея. А елхичката е много идейна и прекрасно пъстра! Чудесна употреба на тези тикса. И аз имам подобни и само ги подмятам и не знам къде да ги ползвам. Браво, Марти, и Ева, разбира се. Браво и за това, че не сте ползвали ножица!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Уникални са и двете!!! Браво-сговорна дружина -планина повдига -та така и вие:) Аз още се чудя какво да измисля за това определено голямо предизвикателство за мен:)))

    ОтговорИзтриване
  3. може би не само аз забелязвам, но вашите две дъщерички - на Тони и Катя, много си приличат. Големи сладурки, а пък как само позират...
    Картичките също са страхотни, особено тази с тиксото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, какво ти да ти кажа - все бебета са... в един момент всички изглеждат еднакво на снимките. Иначе на живо са доста различни :)

      Изтриване
  4. БРАВО -
    мерудия, мерудия - ама без нея - за къде???
    Чудесни са - Поздравления!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!