Загори тенджера

Ако готвите често, значи знаете какво е да захлупиш здраво капака на тенджерата и млякото да изкипи хубаво и да загори на котлона. Е,аз бях въпросното мляко  снощи към 9 часа в офиса. Имах ужасно тежка седмица - не съм отваряла компютъра, не съм си пробвала още новите печати, не мога да стигна до любимите си деца, само бач и нищо друго. Та, снощи след поредното писане на 50 страници презентация дотолкова изперках, че докато обсъждахме промените с шефа извадих моливите и заформих картичка ( последната със снежния човек). Вярно, грозен ми стана снежния човек, но какво да се прави, после започнах картината да цапам. Всичко стана в мастило, но да ви кажа хич не ми пукаше. Явно бях толкова заразна, че в края на вечерта шефа ми режеше снежинки от листове А3, шефа на контролинг отдела ми остреше моливите, а баш шефа само стискаше зъби и си четеше кротко презентацията без да ни прави забележки.
Днес одисеята продължи - направих картичка с елхичка от остатъци и една друга за рожден ден на колежка. Освен това изнудих друга колежка да си припомни как се рисува Дядо Коледа с елени, и се сдобих с цяла зимна картина, която вече виси на стената в офиса. 
Въобще... изпуснах малко напрежението, а тази вечер дори смятам да намеря малко време за творчество и у дома, че баба Зима чука на вратата... и ей сега ще дойде Коледата...
 
 

Коментари

  1. Зимната картина е приказна! Всички елементи са страхотни! Елхичката е много оригинална, харесва ми! Но последната ми е фаворит!!! Мнооого добра идея с тази чанта(нали е чанта?). Страхотна свежест лъха от нея!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!