Снежко с накривена капа


Този снежко нарисуван по детски, с накривена капа е вдъхновен от сладурските снежни човеци на Тони. Само че се оказа, че аз си нямам нито една хартия на снежни човеци, а нали съм скарана с печатите, та реших да си го нарисувам сама. Стана му малко дебел задника, но пък му накривих шапката :) за компенсация. Рисувах го директно върху основата от перлен картон, с "великата идея после да го наръся със спрей-сняг от тоя за прозорците. Добре, ама не стана - явно перления картон не е точно прозорец... Така че се наложи да вкарам малко грунд и водни боички в блеедо синьо за да замажа магарията.
Крайния резултат - нека да го наречем детска картичка ( това позволява доста своеволия и грешки) и да го покажем при Фуриите в тази седмичното предизвикателство Зимни игри и забавления, защото какво по-забавно от това да си направите един сладък снежен човек.
И за лека нощ да ви споделя няколко готини колекции в Pinterest, в които прекарах последните 3 часа, вместо да ги посветя на поредната картичка... 
и още от същата мацка, но си пригответе цял ден да зяпате:

 Коментари

  1. Ех,че хубав Снежко, много ми харесва!Наистина е много забавно през зимата да се прави снежен човек,едно от любимите занимания на децата . Благодаря ти за участието!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!