Розово-лилава картичка за дама

 Днес насред планиране на лихвите за следващите година и половина дойде една колежка да ме пита дали е възможно да и направя картичка за рожден ден. Попитах за кога, а тя измрънка гузно - ми за за довечера. А аз както сте се убедили обичам да правя невъзможни неща. Така че намерих време да измисля с наличните материали картичка за дамата и за да ми е още по-трудно реших да използвам и скеча на Крейзито -CCH #131 - Sketch. А толкова мразя да работя по скечове... но пък този ми допадна, даже си го нарисувах в тефтера да го използвам и друг път. Гамата стана лилаво-розова по стечение на обстоятелствата, затова ще я покажа и при Картичкофуриите.
Имам чувството, че ще трябва да пренеса още материали в офиса, определено там се очертава второто ми работно ателие....
 

Коментари

  1. Определено си "усетила" скеча. Много красива картичка! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful card. Love your colors.
    Thanks for joining The Crazy Challenge.
    Hugs Berit

    ОтговорИзтриване
  3. Толкова е нежна и красива, чудесно си използвала скеча! Благодаря, че участва с тази красота в The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, Кати, разкошна е за времето с което си разполагала и материалите...Представих си кашончето с материали прилежно приблрано на удобно да бъде ползвано по всяко време място в офиса..и как измежду екселските таблици и монитора режеш и лепиш набързо по твоя си начин картичките..и..това ме усмихна много, много.. Благодаря ти за това,че успя да се включиш в Крайзито с тази картичка!
    Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!