Тинейджърски тайни.

 Тинейджърите са ми много далечни в този период от живота си. Все пак аз съм на средна възраст ( ха-ха) а децата са ми още малки, така че тинейжърството е истинска ТАЙНА за мен. Но все пак се опитах да направя една такава картичка за Кали в Хоби предизвикателството   "Тъмно или тийнейджърско". Основата е старата тениска, за която ви разказах вчера, малко грунд и черна акрилна боя, един стар етикет от блуза и един опит за оцветяване на разпечатана девойка с водни боички, който окачествявам като доста успешен провал, но пък това не ми попречи да ви го покажа, защото цялостно картичката ми е симпатична.
Ще я включа при Мър-Мяу, защото точно тази част от тениската ме наведе на мисълта за тинейджърска картичка, както и при Bearly Mine #57 - anything goes и Simon Says Stamp- Eerie Inspiration
Това е скрито под първия етикет.
детайли от красивите цветенца.

Коментари

 1. Тийнерджърките са си пълни с тайни...Добре, че и тази възраст отминава, да са живи и здрави!

  Хубава картичка, страхотно букетче и емблематичен катинар!

  ОтговорИзтриване
 2. Кати,ти си същински експрес на картичкофурийте:))) Как ти хрумват такива страхотни идейки ,а пък тази ти е просто уникално добра-страхотно изпълнена и супер идея!!! Поздравления и адмирации:)

  ОтговорИзтриване
 3. Аз ти желая много опити с оцветяването и да ставаш все по-добра! А кртичката със скритите момичешки тайни е много интересна!Благодаря за свежото участие в Тъмното-тинеджърско-хоби предизвикателство!

  ОтговорИзтриване
 4. Fabulous creation!! thanks for joining us at BMC this time
  hugs
  laney

  ОтговорИзтриване
 5. Gorgeous card :-) all the detais are fabulous !! :-)

  thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge :-)
  luv
  Lols x x x

  ОтговорИзтриване
 6. A fabulous card, so many wonderful details and embellishment.

  hugs
  Heather xx
  Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp challenge.

  ОтговорИзтриване
 7. Кати, това с катинара и скритите момичешки тайни е много идейно.Страхотни неща стават от една любима тениска, нали? Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 23- "Тъмна и/или тинейджърска" картичка, зададено от KalySto.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!