За доброто кафе. И добрите приятели

 Като видях преди минути предизвикателството на Тони при Фуриите си  казах, че това не е за мен - всеизвестно е, че рисувам като дете в първа група на детската градина. Но после се сетих за една нереализирана идея за минималистична картичка и се хванах да я направя. Стана горе долу разпознаваема рисунка, може би поради факта, че досега пих вкусно кафенце с приятелка. Включвам я при Тони - фона е от ГЕСО и акрилни бои, рисунката е с маркер и оцветена пак с акрилни бои, грознописът си е мой!

Коментари

  1. Кате, нямам думи, фурия както винаги! Не знам как го правиш, на мен ми отнема поне час(в повечето случаи по 2 часа) за да направя една картичка! Така и не се научих на бързите картички...справила си се блестящо! А идеята е чудесна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, ми какво да направя - щуреят ми се всякакви идеи през главата и напират да излязат навън. Тази картичка обаче я имах нарисувана в тефтера за идеи, чакаше времето си и ето на, дойде и то. Много се радвам, че съм първата в твоето предизвикателство, но обещавам, ще се помъча да не бъда и последната :)

      Изтриване
    2. Няма лошо, и последна да си, правилата са си правила:) по-скоро лошото е, че наградите са сходни и ще ти е скучно:)

      Изтриване
  2. Направо ми се припи кафе с приятелки! Много симпатична картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Ееее...провъзгласявам те за картичкофурия №1 !!! Кога успяваш да натвориш и да измислиш толкова страхотни картички-и то коя от коя -по-идейни...просто ...нямам думи:) Браво:)

    ОтговорИзтриване
  4. Супер идея е това с рисуваната картичка.. Кате, ти се справяш страхотно и аз мисля,че няма какво да се извиняваш за наивистичните рисунки! В тях има не по-малко чар от останалите :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!