300 благодарности и няколко мрън-мрън

 Исках тази публикация да е специална, защото си пада нещо като юбилейна - номер 300 в блога. Бях замислила да ви предизвикам за да ми направите по нещичко, което да ме радва в офиса, защото от понеделник почвам работа. Уви, една гнойна ангина провали тотално всичките ми планове, та сега дрема в леглото и се боря с високата температура. Все пак реших да направя специалната си публикация, в която да благодаря за дузината подаръци, които получих тази седмица - ваучера от Бо, благодарение на които се сдобих с нови дистрес мастила,
красивата картичка с пеперуди от Тони,
Сладурската феичка на Голди,
страхотната АТС на Краси,
 както и пълна кутия с изненади от Диди Георгиева.
Благодаря ви сладурки, със сигурност ще отнеса вашите красоти на специалното си табло в офиса ( когато се оправя и стигна до там, явно деня Х няма да е утре) Имам нужда от утешение за това, че ще съм далече от всички красиви неща, които творите, а и офиса ми е един толкова сив, скучен, по германски изчистен, че ще се поболея отново ако не натрупам разни шарени дреболии, които да ми носят положителна енергия!

Подарък от Диди Георгиева
АТС на Краси

Подаръка от Диди за моята Ева.

Картичка от Тони
Картичка от Голди.

Така че пак ви благодаря, както се казва, а за останалите - обичам да получавам картички от други картичкофурии, чувствайте се поканени да ми пратите и вие.

Коментари

  1. И ние благодарим за идеите, уникалните ти творби и свежестта, която внасяш с публикациите си! Продължавай все така, ще чакам номер 500:)

    ОтговорИзтриване
  2. Еха,...номер 300 съм я пропуснала (както много други, които очакват да им отделя специално време..)Надявам се някой ден да наваксам, но..кой знае кога..
    Кати, не се съмнявам,че щом се върнеш в офиса, той ще стане едно по-слънчево, по-сърдечно и със сигурност по-красиво и по-цветно място.
    Оздравявай..А аз ще се радвам да се видим за да ти подаря картичка специално правена за теб :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!