(НЕ)сполучливи опити за Mixed media

        Показвам ви едни от първите си опити за навлизане в дебрите на така неясно определения стил - Collage/Mixed media или както аз го наричам - Мацаници.
Напомням ви, че в момента върви предизвикателство при Фуриите именно на тази тема и аз ви очаквам там  с огромно нетърпение.
А колкото до тези картички - виждате опити за маски  ( изрязани от мен шаблони на сърца, изрязаните сърца са залепени наготово, а остатъка от листа е използван за маска). Използвала съм основно пигментно мастило, спрей с акрилна боя и пастели за ефект.




Тук готин е фона - направих го със шумолящата опаковка от една кутия шоколадови бонбони и малко розова боя.
Бонбоните ги изяде мъжа ми - добър човек, знае че на мен опаковката ми е по-важна.













А в тази мацах с лакове за нокти и после се опитах да "оправя" положението като драсках цветя с черна химикалка. Незнам дали си има точен превод за това на български, но открих че на английски се употребява Doodles Art или Zentangle . Пуснете една търсачка и вижте какви чудесии ще ви излязат. Моите разбира се не са от тях - те са пример за тотално омазване на нещата...







Последното е опит за платно и е подарък за мъжа ми. Той си го харесва, а всички останали, които го виждат питат с ужас - какво е това???? Ми колаж, кво да е....

Коментари

  1. Уау...как така (не)сполучливи...страхотни са всичките ...и са толкова арт и интересни :))) Много ми харесват всички :) Разкошни са !!!:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са! Определено успя да ме предизвикаш, засега не много успешно, но ще се опитам да "намацам" нещо до другия понеделник:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хайде Тони, показвай какво имаш, чакам с нетърпение.

      Изтриване
  3. Аз нищо несполучливо не виждам, напротив ;) Всичките са много артистични и креативни :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!