Кораби в морето - идеи с домакинска гъба и стара книга

    Това е последния повей от морето... зазимих вече мидите и няма вече да ги вадя. Тук се амбицирах от поканата на Картичкофуриите за размяна на АТС картички ( творчески визитки) - АТС размяна - Не си отивай лято .Седнах да направя творческа лятна серия и както винаги се олях с количеството. "Само" 4 визитки и една картичка. Ще ги покажа в Card Mania. защото темата там е морска.
Искам да ви обърна внимание на фона на картичката.Той е направен по супер прост начин - малко количество синя акрилна боя намазано върху домакинска гъба за чистене на тигани Тефал. И ако нямате такива тигани ( то и аз нямам, но напоследък съм пристрастена към домакински гъби от всякакъв вид) ще ви покажа как изглежда. Супер лесно е, а ефекта е много добър - опитайте и вие. Другото е ясно - отпечатах едно дигитално печатче кораб върху страница от любимата ми стара книга.



       

Коментари

  1. Много оригинална и интересна картичка! Харесват ми корабчето от вестници, оригиналния фон и морските съкровища! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Ани

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересна идея и оригинална картичка! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  3. Много интересна, наистина. Ще я пробвам обезателно. Имам да правя още 1-2 морски картички и ATC за размяната и после и аз прибирам мидите:)

    ОтговорИзтриване
  4. И-ха, страшно идейна и много арт !Корабчетата от весник са върха :)

    ОтговорИзтриване
  5. Lovely ATCs. Thank you so much for playing along with our beach challenge at Card Mania :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!