Усмихни се

 Чела недочела, бях решила, че третото предизвикателство на Бо е на тема "Мечта" ( много интересна тема междувпрочем). Оказа се че съм изпуснала едното "Е" и темата всъщност е "МечЕта". Тук ме няма толкова, имам само зимни мечета, а не ми се правеше пак зимна картичка, затова превъзмогнах себе си и се прежалих да оцветя един дигитален печат. Имам особено мнение за оцветяването - страхотно им се получава на някои мацки, но моето е като на дете в детската градина, затова по-добре да не опитвам. Имам си иначе цели 3 комплекта акварелни моливи от времето, когато ми се налагаше да правя бързи картички в работата - там дигиталните печати спасяваха положението. Сега обаче се опитах да прикрия следите от оцветяването с кадифе, ембосинг, акрилни бои и каквото се сетите още, но мисля все още си личи...
Какво да се прави, който не го може, не го може!
 Мечо гостува на Бо и още няколко места.
bearlymine-challenges ~ use a sentiment

И понеже има точки отива и тук: Crazy challenge :)

Коментари

  1. Много сладък мечо и много мила картичка на точки и сърчица! И много мило от твоя страна, че направи още една картичка, за да се включиш и в това предизвикателство! Благодаря ти!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Fabulous card love the colour's thankyou for joining us this week at Bearly Mine Challenges
    Hugs Dianne xx

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е сладурска, (може би тъкмо поради "наивното' оцветяване. Харесва ми как си се постарала! Благодаря ти,че се включо в предизвикателство 129 на Крейзито!

    ОтговорИзтриване
  4. pretty card, thanks for joining us at Bearly Mine Challenges. hugs Jess

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!