Ich mache Karten, или упражнения в час по немски

 Това е картичката, която направих по време на урока ми по немски. Така де, трябваше да илюстрирам изречението "Ich mache Karten", с което обясних на преподавателката какво правя по цял ден. Тя не можа да ме разбере какво имам предвид, така че и демонстрирах набързо с една картичка. Иначе можеше да си останем изгубени в превода...
Най-ценното в набързо сътворената картичка е това "копче" както и да е тази дума на немски :)
Направих го от хартии и пънч, по едно старо уроче на Елшите. Хареса ми, ще си направя още от различни дребни остатъци от дизайнерски хартии.
 
 А това тук е моята малка маймунка Ева.
Днес баща и получи сложната задачка да преобрази за порден път крафтърския ми кът, така че да стане недостъпен за нея. Защото всички тия шарени хартийки и забавни ножици, панделки и тн. са като магнит - не я спряха дори  качените една върху друга кутии - днес се научи да се качва по тях като стълбичка, така че положението стана съвсем нетърпимо. Сега следва окачване на по-опасните неща нависоко по стената, с помощта на едни панели за инструменти. Ще ви покажа тези дни готовия резултат. Дано дотогава да удържим фронта и да няма големи щети :)
И понеже се оказа, че съм спазила почти точно рецептата на goldie, ще включа картичката в Хоби предизвикателство №18 Рецепта 23.07.2012 - 6.08.2012

Коментари

  1. Хехе, как се е покатерила тази сладурана :-) Сигурна съм, че и на тавана да ги закачиш, ще намери начин да се докопа поне до едно нещо :-) А картичката е прелестна! Мисля, че ми стана любимата твоя картичка :-)

    ОтговорИзтриване
  2. "Ich mache Karten", страхотно звучи. Представям си преподавателката, когато го е чула и когато е видяла резултата налице. Прелестна картичка! Малката Ева успешно превзема крафтърския връх, възхитителна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, картичката е разкошна, но Ева..е възхитителна..Широко се усмихнах, като я видях, че вече щъка самичка..(малко ще си починеш от носене, но пък очите ти трябва да са навсякъде)
    Нямам търпение и аз да видя новия кът, който ще сътворите. Според мен, където и да ги сложите, крафтърските неща с които ти си играеш по цял ден, ще са винаги основна цел на малката красавица и..рано или късно ще ги достигне :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка! Невероятен дизайн!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!