Vintage Пролет



Много ми харесва стила на Дани, която е вдъхновителката на тазседмичното предизвикателство при Фуриите. Запалих се по vintage магията около Коледа и изгледах стотици прекрасни творения по темата - картички, мебели, дрехи, бижута, картини... За мое огромно съжаление все още не ми се отдава да пресъздам тези красоти в моите собствени картички. Но това не ми пречи да опитвам и именно един такъв опит ви показвам днес.
В тази картичка за пръв път използвах хартия от подранилия ми подарък за рождения ден.Въпреки че остарявам чак в края на този месец,  мъжа ми реши да изпълни  поредното ми  желание за покупка на любими хартии с идеята, че ще е последно за тази година. Получих ето това скромно томче хартии на К&К
"Само" 360 листчета и над 120 страхотни дизайна. Още не мога да спра да му се радвам и да го разглеждам. И макар че смятам да го използвам предимно за скрапбук странички определено ще присъства и в картичките ми. 
А тази картичка отива на следните места:
 P.S. Картичката вече намери притежателя си. Отиде при готината мацка от "Калина ме снима", която днес е именничка. 

Коментари

  1. Дааа,така е - един път да те грабне този стил - няма край;-)Честито за подранилият подарък! В това блокче има толкова много красиви хартии,които съм сигурна ще видим в бъдеще в твоите творения! Картичката е много нежна,романтична и винтидж пролетна! Благодаря ти,че се включи в моето първо предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful card. Love the CAS look. Thank you for joining us at TTCRD challenges.

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна е! И аз много харесвам този пакет хартии и често го ползвам. Сигурна съм, че и ти много ще му се радваш и занапред ще виждаме страхотни произведения с него. Благодаря ти за участието в The Crazy Challenge!
    Hugs
    - Мария

    ОтговорИзтриване
  4. Картичката ти е чудесна- пролетна и винтидж, точно,каквато си искала да направиш. Това блокче и аз съм му хвърлила око, но..така и не съм се престрашила още да си го купя.
    Благодаря ти за чудесното участие в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!