Цветно предизвикателство № 6 и 7

Направо от плажа на слънчева Гърция по случай вчерашния ми рожден ден :) получавате две цветни картички накуп. Кой е казал, че в куфара няма място за пет шест хартии, ножици, лепило, силиконов пистолет, няколко изрезки плат, стотина прежди и куки....Човек трябва да е подготвен ако му дойде музата по път...Направих и още една серия бижу, картичка и брошка, но ги подарих без да се сетя да ги снимам. Така че за днес толкова.
 
 
Ще покажа тези хубави зелени точки при Картичкофуриите, защото за мой късмет именно точките са на мода тази седмица.

Коментари

  1. Страхотна си !!! Честит Празник !!! И тук да използвам да ти пожелая много здраве и късмет на теб и всички около теб :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник!Пожелавам ти музата да те сварва винаги така подготвена!за да можем и ние да се наскадим на хубавите неща ,които правиш,като тези картички например:)Усмихнат ден:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти за участието в точковото предизвикателство.:) Радвам се, че макар и на път си намерила време за творене на красоти.:) Много интересна картичка се е получила с тези елементи от плат. На мен лично ми се иска да беше използвала малко повече точки. ;)Поздрави!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета, много сте мили. А Фани, точките по принцип са ми много любими, така ще ги има отново и специално за теб ще бъдат много.

    ОтговорИзтриване
  5. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО,АМА МНОГО усмивки с твоите съкровища....и още повече фантазия в проектите ти...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!