Цветно предизвикателство № 5



 
Това трябваше да е една от най-бързо направените ми картички - хартията е толкова красива и идеално подхожда на романтичното ми цвете, че само трябваше да я сглобя. Да ама не - реших да добавя надпис, който да ембосна и разбира се не се получи. Не можем да се спогодим ние с ембосинга и това си е. Първо нямах пудри, после достатъчно печати, после уред, а сега вече имам от всичко по много и пак не става работата. Явно не е мойта техника това, твърде пипкаво е а аз си падам по джаста-праста нещата...Та два пъти пробвах да сложа надпис - първия го скрих с панделка, втория с тагче :). И заради тези допълнително добавени "екстри" картичката се оказва подходяща за няколко предизвикателства:
Мър-мяу Бинго - Цветя, ембосинг,перли
Картичкофурийско предизвикателство № 113 " Картичка по рецепта"
CCH# 116 Женствено


Коментари

  1. Незнам дали си скрила нещо, но тази картичка е страшно изпипана до най - малката подробност. Толкова много ми хареса. Всичко в нея е нежно, пеперудено... Супер е !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Сребърен блясък и пеперуди - красота! Радвам се,че се Забавлява с нас!

    ОтговорИзтриване
  3. Супер е станала картичката, не знам какво си крила, резуртатът ми халесва :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка!Аз също много обичам да превръщам дефекта в ефект,много често това е ефектният начин елементите само да си дойдат на мястото си :)
    Благодаря за участието в моето предизвикателство в Картичкофурии.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!