Използвай пак или "Recycling"

Когато прочетох за поредното предизвикателство на Картичкофуриите, зададено от Миглена Петрова /migito.com/ № 106 Използвай пак или "Recycling" си казах, а тъкмо за мен, да оправдая малко пълната с дребни парченца хартия кутия, която виждате по-долу.
 
Така че направих на бързо една картичка, изцяло от остатъци.
 
В офиса често ми се налага да правя картички с подръчни материали, защото винаги пристига някой в последния момент и казва: Измисли нещо за колежката, която има рожден ден... имен ден... бебенце и тн. Затова съм дресирала колегите и те съвестно ми събират и носят всякакви "съкровища" - стари разделители за основите, кутии от бонбони, опаковки от цветя, панделки, цветна хартия, малки етикетчета и тн. боклучки, от които можем да изрежем нещо шаренко и весело. Вкъщи е същата работа - всичко се оглежда внимателно преди да се изхвърли, дори мъжа ми се научи да ме пита - Този кашон може ли да послужи за нещо? Но пък толкова забавни неща има около нас, защо да не ги използваме? Една от кутиите ми е пълна с всякакви странни неща, като ще спомена само няколко: дантели от стари комбинезони на свекърва ми, разни украси за пердета, цветя от магазин за 1 лев, сухи цветя от потпури, едни точки, които се слагат за да закриват болтове и не на последно място, част от колекцията ми салфетки, които събирах когато бях ученичка.... Така де, използвай пак, забавно е!

Коментари

  1. Весела картичка! И у нас е така, нищо не се хвърля. ;) И най-важното, стават страхтни неща. Благодаря, че участва в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!