Назад във времето, когато...

 
И последно за тази вечер, една обикновена и не съвсем картичка. За да я направя използвах детско велурено блокче и...списанието, което четох тази вечер. Полях го с малко кафенце останало от сутринта и направих цветенцето, а думите изрязах от една статия. Картичката е разбира се за Картичкофурийско предизвикателство № 108~„Назад във времето, когато.....”
Много ама много ми хареса това предизвикателство на Юлия от July art магазинче защото дава надежда на такива "творци" ( с кавички разбира се, защото съм далеч от тази дума) като мен, които не разполагат с хубави машинки,хартии, елементи и чиито картички изглеждат точно като правени в час по труд и творчество :) Но пък както е очевидно мерак не ми липсва, затова реших да си подаря тази картичка - за постоянството и упоритостта, с която напоследък намирам време да правя регулярно картички с повод и без повод. Колкото до връщането към началото - май се доближавам :)
Това е една от първите ми картички, правена на 28 март 2010 г.

Коментари

  1. Браво! Картичката е чудесна - много харесвам цветята направени от вестници или списания, идеята за надписа е страхотна ;) Благодаря ти за участието :*

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!