Първата ми скрапбук страничка


Обичам да снимам и винаги съм обичала!
Още като малка, гледайки красив залез исках да имам под ръка фотоапарат за да уловя мига, да го пренеса върху хартия след като не мога да го нарисувам. С рисуването съм някъде на ниво 2 група в детската градина, със снимането малко по-добре. Дори в ранните си младини (да не казвам преди колко много години) работих 2 години във фото студио. Там научих колко е важно да имаш добра техника, нещо с което не мога да се похваля и до момента. Снимането със сапунерка убива голяма част от удоволствието, а собственото ми твърдоглаво нежелание да се науча да работя с фотошоп прави нещата почти безнадежни. Това обаче не ми пречи да имам по 2000 снимки на година, предимно на децата ми. За съжаление малка част от тях са подредени в албуми, най-вече защото когато ги подреждам аз си играя да записвам по две три думи за снимката, да ги редя по хронология, за да разкрият историите от живота ни такива, каквито са били в този отрязък от време. Това обаче е трудна работа, защото снимки на хартия копирам рядко и накуп за големи периоди. Само трупам на компютъра и си обещавам някой ден...като имам време...но този ден все не идва.
Затова когато разгледах клипчета на Тони от "Творения и вдъхновения" и прочетох обясненията и за скрапбукинга се зачудих защо по дяволите до този момент го избягвах като тема? Имам толкова много материали покрай картичките, имам снимки, обичам да пиша и да разказвам истории по картинка и без картинка. Може би е време да опитам и това?
Речено сторено.Признавам, не съм проучила нещата подробно, амбицирах се и днес обиколих кварталните книжарници за да измисля с какво да започна. Взех малко картон, джобове, харесах си и един цветен класьор и ето, представям ви първата си страничка. Приемам съвети, забележки и коментари всякакви...
 

 

 

Коментари

  1. Честита първа скрапбук-страница! Страхотна е! Повече от добро начало. Пожелавам ти вдъхновение и безброй такива страници. Радвам се, че съм послужила за вдъхновение на нещо толкова красиво и смислено :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Тони. Комплимент от твоите уста значи много :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много добре ти се е получила. Особено ми харесва етикетчето и синята му панделка :о)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!