Иванов ден

Бях решила да си почина известно време от картичките, да прочета някоя хубава книга, да измайсторя нещо с голямото дете... че покрай коледната серия всякакво свободно време отиваше за картички. Е, издържах почти цяла седмица, но днес вече си намерих повод - Ивановден е много тачен празник в моето семейство, и сестра ми се казва Ивелина, и близка приятелка е Ивайла, така че си казах, в името на всички именнички ще седна да измайсторя нещо набързо.
Както обаче отбеляза мъжа ми, продуктивността ми била особено ниска - за 2 часа правя една картичка. Сигурно защото той измерва времето чрез рева на бебето ни, което той разнася докато аз си джвъчкам, та затова му се вижда, че много време ми отнема. Според мен днес направо бях бърза, като се има предвид, че отново реших да се пробвам в Скеч предизвикателството на Hobby Challenges. Направих някак си картичката и за пореден път се убедих, че правите черти и точните размери не са за мен. Срамота е че съм завършила с отличие МГ а така и не се научих да чертая и режа право. Имам и гилотина и тример и с тях също успявам доволно да изкривя линиите по картичките си. Разчитам, че като стане на 5 години, сина ми ще реже хартиите заради мен. Нали - надеждата крепи човека.
Ето я и картичката, за всички празнуващи днес - много здраве и късмет! Наздраве!

Коментари

  1. Just found your site, how fun I also scrapbook and has started to do Mixed media. Certainly like what you are doing. Annette from Texas

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, картичката е чудесна. Аз така и не успявам да измайсторя хубава картичка в тази цветова комбинация, която си ползвала ти, но ти си се справила чудесно и с цветовете и със СКЕЧ-а.
    Благодаря ти,че се включи отново в Хоби Предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Щурчо,на мен тази комбинация с това зелено и цикламено/розово ми е любима ( или беше де, преди да се запаля по кафявата гама) за картички.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!