1 януари


На 1 януари моя любим мъж има имен ден. Естествено, нямах подготвена предварително картичка и се хванах да направя една. Само че, хем реших да я правя по Скеч, за да я включа в предизвикателство, хем исках да използвам всички нови неща, които получих по празниците, хем да е посветена на мъжа :)Ясно ви е, че с толкоз дини под една мишница резултата не е най-задоволителен. Цял ден я правих и мислих, и накрая се наложи да я подаря в тоя вид, защото иначе щах да изпусна повода за картичката. Ще я включа в 3.ХОБИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО № 3 -"СКЕЧ" Картичка за имен ден, но определено тази работа със скечовете не е за мен. Не съм дорасла още до толкоз висш пилотаж.

Коментари

  1. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Здраве, късмет, и много щастие за вашия дом и време за теб, за да успяваш да сътвориш креативните си идеи!
    Картичката ти е чудесна! Справила си се повече от добре със скеч-а и цветовете, които си ползвала са съвсем подходящи за мъжка картичка. Пеперудата й придава романтичност, каквато обикновено приписваме на жените, но..аз намирам символика, подходяща и за мъжка картичка.Като цяло, картичката ти е много стилна и на мен лично много, много ми харесва!
    Сигурна съм,че и съпругът ти я е харесал.
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №3 СКЕЧ "Картичка за имен ден" с тази чудесна картичка и..добре дошла!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва тази картичка. Изчистена, елегантна.. Цветовете са стилни и романтични, а пеперудата е страхотен акцент!
    Hugs
    - Мария!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!